ISSA, asociația mondială a industriei de curățenie, a oferit numeroase resurse în ultimele luni pentru a-i ajuta pe membrii săi și industria de curățenie să fie pregătiți, să facă față și să își revină din pandemia COVID-19 globală provocată de coronavirusul SARS-CoV-2. Două dintre inițiativele cele mai recente ale grupului sunt un nou curs online privind elementele fundamentale de combatere a infecțiilor și accesul gratuit pentru o perioadă de 30 de zile la portalul său de învățare online.

Cursuri Fundamentale GBAC online

Noul curs online GBAC Fundamentals al ISSA este un seminar virtual realizat de Consiliul consultativ global Biorisk (GBAC), o divizie a ISSA, concepută pentru a permite profesioniștilor de curățenie să devină „războinici microbieni”. Cursul antrenează participanții să se pregătească, să răspundă și să se redreseze din pericolele de la locul de muncă.

Participanții vor învăța măsuri de control al infecției și contaminării pentru situații de focar de boli infecțioase, cum ar fi noul coronavirus (SARS-CoV-2). Persoanele care finalizează cu succes cursul în termen de 30 de zile de la înscriere vor primi un certificat de finalizare de la GBAC.

Cursul online al GBAC beneficiază și de prezentări video ale lui Patty Olinger, director executiv GBAC și Dr. Gavin Macgregor-Skinner, membru al consiliului GBAC și profesor asistent în cadrul Departamentului de Științe ale Sănătății Publice de la Penn State.

Atelierul interactiv include informații despre originea, simptomele și tratamentul COVID-19, precum și informații utile pentru cei responsabili de curățarea și dezinfectarea zonelor care pot fi contaminate cu coronavirus. După finalizare, participanții vor fi înarmați cu cunoștințele necesare pentru a răspunde la pericolele de la locul de muncă.

Cursul online al Fundațiilor GBAC al ISSA poate fi accesat de pe site-ul web al ISSA. Prețul cursului este de 150 USD pentru membrii ISSA și 300 de dolari pentru cei care nu aparțin asociației. Pe lângă instruirea online, participanții primesc acces și la webinarul GBAC și la un ghid de restaurare criminalistică GBAC (GBAC Forensic Restoration Guide) descărcabil.

Lecții online gratuite timp de 30 de zile

În încercarea sa de a ajuta industria de curățenie să protejeze sănătatea publică și să promoveze importanța curățeniei, ISSA oferă, de asemenea, o serie de instrumente și resurse gratuite pentru a vă ajuta pe dumneavoastră și echipa dumneavoastră să răspundeți și să fiți cu un pas înaintea problemelor ce ar putea urma. Grupul oferă un abonament gratuit de 30 de zile * la ISSA Online Learning Institute – platforma de învățare digitală a ISSA – pentru a accesa conținut actual prin care să vă pregătiți afacerea și personalul în fața pandemiei.

Abonamentul gratuit include videoclipuri și conținut interactiv despre curățenie pentru noul coronavirus, resurse speciale de continuitate a afacerilor în perioada pandemiei COVID-19, subiecte de sănătate și siguranță, îngrijire în zona toaletelor și alte traininguri online.

Abonamentele gratuite de 30 de zile trebuie revendicate până la 30 aprilie 2020 pe portalul web ISSA Online Learning Institute. Toate abonamentele gratuite derivate din această ofertă vor expira la 30 de zile de la data înregistrării și nu mai târziu de 31 mai 2020. Puteți reînnoi abonamentul după ce oferta gratuită expiră la prețurile enumerate mai sus.

Resurse despre coronavirus ISSA

În plus, aveți posibilitatea de a consulta pagina Cleaning and Disinfecting for the Coronavirus (SARS-CoV-2) de pe site-ul ISSA pentru informații actualizate frecvent, știri, resurse și sfaturi gratuite pentru cele mai bune practici de prevenire și control.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here