Marketing

FM Magazin, primul portal media dedicat în totalitate sectoarelor de Property și Facility Management din România, vă pune la dispoziție o platformă de nișă pentru a spori vizibilitatea mărcii dvs.

 

Marchetați produsele și serviciile pe cale electronică cu o campanie personalizată de e-marketing, profitând în același timp de o bază de date vastă de companii și profesioniști calificați, care vor primi mesajul dvs promoțional direct în căsuța poștală.

Cu o perspectivă fermă asupra sectorului în creștere regională, FM Magazin va oferi o acoperire editorială unică asupra tuturor aspectelor legate de FM, cum ar fi: fuziuni și achiziții, câștiguri de contracte noi, produse și tehnologii, analiză, caracteristici și interviuri cu personalități cheie din industrie, studii de caz și comentariile liderilor din industrie, rapoarte de evenimente, Serviciile de Property și Facility Management și principalele tendințe ale industriei din întreaga lume.

FM Magazin va oferi acces la factorii de decizie din industrie, inclusiv profesioniști Property & FM, consultanți, dezvoltatori, contractori, proprietari, manageri de construcții și alți experți în segmente relevante.

Pentru oferte customizate vă rugăm să ne contactați prin email la: marketing@fmmagazin.ro