Compania globală de servicii imobiliare Cushman & Wakefield a anunțat săptămâna trecută că a format o divizie specială numită Recovery Readiness Task Force (RRTF) pentru a conduce dezvoltarea celor mai bune practici, produse și parteneriate pentru a pregăti clienții pentru recuperarea post-pandemică și eventuala revenire la locul de muncă. În plus, Cushman & Wakefield a lansat un nou concept de design de birou pe site-ul său web, „Six Feet Office”, care prezintă un nou program de distanțare socială dezvoltat de firmă și care este pilotat în Olanda.

Task Force de pregătire pentru revenirea la birou

În scurt timp, RRTF va lansa un set de instrumente cu protocoale pas cu pas destinat chiriașilor și proprietarilor de clădiri pentru a-l utiliza pe măsură ce încep să planifice tranziția post-COVID-19 înapoi la locul de muncă. Acest efort se va baza pe cele mai bune practici din experiența celor de la Cushman & Wakefield în China, unde firma deja mută 10.000 de companii și aproape un milion de lucrători înapoi în peste 1.000 de clădiri, printr-o asociere comună cu Vanke Service.

“Six Feet Office”

În plus, RRTF se va concentra pe dezvoltarea de noi produse și soluții pentru a ajuta proprietarii de clădiri comerciale și chiriașii să gestioneze distanțarea socială, inclusiv noul concept de design „Six Feet Office”, care este testat în prezent la biroul Cushman & Wakefield din Amsterdam.

Conceptul de design „Six Feet Office” constă în elemente care includ o rută unică de trafic afișată pentru fiecare birou, pentru a-i ajuta pe angajați să mențină distanța recomandată de 1,8 metri (six feet) dintre persoane pentru a preveni răspândirea noului coronavirus care provoacă COVID-19.

Caracteristici suplimentare includ și produse fizice, cum ar fi scuturi de protecție transparente între stațiile de lucru și un set de acorduri și reguli de conduită simple și viabile, care plasează sănătatea și siguranța angajaților în fruntea culturii de birou.

Citește și: Cei șase pași esențiali, conform Cushman & Wakefield, pentru reînceperea activității la birou

Pentru mai multe informații despre conceptul de design al celor șase picioare, vizitați site-ul web Cushman & Wakefield.

Pentru cele mai recente actualizări de la Cushman & Wakefield cu privire la pandemia COVID-19, vizitați pagina lor web dedicată acestui subiect. De asemenea, firma trimite prin e-mail actualizări și informații COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here