OnLogic, un producător global de Hardware pentru computere industriale și Internet of Things (IoT), a anunțat recent, noua sa gamă de computere industriale Helix, o serie de computere ultra-compacte care asigură conectivitatea necesară, răcire fără ventilator și puterea de procesare necesară pentru a rezolva provocările complexe de calcul – inclusiv cum pot fi readuși, în siguranță, la muncă, angajații după carantina cauzată de pandemia COVID-19.

Computerele avansate ale OnLogic sunt folosite pentru a identifica persoanele care au temperatura crescută și pentru a-i alerta înainte de a putea răspândi COVID-19 sau o altă boală, în restul clădirii. Folosind gama de calculatoare industriale OnLogic în interiorul clădirilor de birouri, a spațiilor din centrele comerciale sau în alte tipuri de facilități, nu mai este nevoie de contact direct, operatori sau termometre invazive pentru a determina temperatura unei persoane.

Folosind o cameră termică conectată la computerul OnLogic, sistemul procesează informațiile furnizate de cameră și le afișează pe ecran, pentru utilizator. Computerul poate fi, de asemenea, programat pentru a furniza alerte, pentru temperaturi care depășesc parametrii acceptabili.

Construit având în minte viitorul automatizării industriei de fabricație sau a oricărui alt proiect de Edge – Computing ce necesită Hardware cu performanțe fiabile, seria Helix este acum disponibilă pentru utilizatorii din domeniile de IoT industrial, orașe inteligente, fabrici inteligente, inteligență artificială (AI) și aplicații de automatizare. Alimentat de cele mai noi procesoare Intel din generația a 10-a, seria Helix include, atât un sistem Compact Fanless (HX500), cât și un sistem unic „Hybrid Fanless” (HX600), care poate fi configurat cu unități de procesare grafică discrete (GPU), stocare suplimentară, și carduri de input / output (I/O) sau carduri de expansiune.

Spre deosebire de majoritatea sistemelor Fanless, Helix nu se limitează la o unitate de procesare centrală mobilă (CPU) cu voltaj redus, iar acest lucru este posibil datorită design-ului său unic cu șasiu răcit pasiv, care permite configurarea sistemului cu un procesor Intel Core i9. Seria Helix oferă, de asemenea, intervale de temperatură de funcționare extinse, suport de afișare triplu independent și multe altele.

Helix 500 și 600 pot fi, de asemenea, configurate cu o serie de sisteme de operare Windows sau Ubuntu Linux, iar OnLogic intenționează să adauge, pe viitor, opțiuni de imagistică pentru mulți dintre partenerii lor Software.

Având o înălțime mai mică de cinci centimetri și o amprentă de dimensiunea unui agende, Helix 500 asigură performanța și conectivitatea pentru aplicații avansate de calcul la bord într-un sistem compact. Datorită dimensiunilor mici, a performanței sporite și conectivității versatile, sistemul este potrivit pentru aplicații de control industrial, automatizare de fabricație sau orice proiect de Edge – Computing care necesită performanțe fiabile în medii provocatoare sau cu spațiu limitat.

Setul extins de caracteristici Helix 600 îl face potrivit pentru Machine Vision, AI, control industrial avansat sau control de fabricație și orice aplicație de calcul avansată care necesită conectivitate specializată, procesare de imagini sau video.

Pentru specificații suplimentare, consultați pagina produsului Helix by OnLogic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here