Copyrights - Matterport

Matterport Capture Services, un furnizor inovator de capturi 3D și date spațiale, a anunțat recent, o soluție complet gestionată pentru clienții întreprinderilor prin care pot rezerva tururi virtuale 3D cu tehnicieni Matterport Capture, calificați în utilizarea camerelor Matterport Pro 2.

Platforma de date tridimensionale (3D) All-In-One Matterport permite oricui să transforme un spațiu fizic, într-un sistem digital imersiv și să-l împărtășească cu alte persoane, pentru a se conecta și a colabora în 3D.

Folosind un geamăn digital imersiv al proprietăților lor, Managerii de Facilități (FM) pot crea planuri specifice de gestionare a spațiului, pentru redeschiderea în condiții de siguranță a clădirilor lor, iar brokerii și agenții imobiliari își pot împuternici clienții să exploreze, să evalueze și să măsoare orice parametrii doresc dintr-un spațiu, economisind timp și accelerând în același timp procesul decizional.

Noul Capture Services le permite companiilor să planifice scanări 3D, pentru sute sau mii de spații din marile orașe din Statele Unite, Marea Britanie, Canada, Franța, Germania, Spania și Elveția. Profesioniștii pot rezerva cu încredere un tehnician Capture verificat, la un preț standardizat, și se pot aștepta, la un nivel constant de calitate a serviciilor.

Printr-un simplu proces online, brokerii și agenții imobiliari pot rezerva un tehnician Capture și pot livra rapid scanări 3D, pe care le pot promova imediat. Un link unic este generat pentru fiecare proprietate, link care poate fi adăugat pe site-uri web, în ​​listări și email-uri, sau pe canale de social media, crescând exponențial numărul de potențiali clienți la care pot ajunge și cu care pot interacționa.

Conform celor de la Matterport, multiple branduri globale cu mii de brokeri și agenți, colaborează cu ei în prezent, inclusiv Cushman & Wakefield, Colliers International, JLL și Engel & Völkers Americas. Partenerii regionali, includ JPAR, în Texas și LonRes, în Marea Britanie.

Cei interesați pot testa experiența unui geamăn digital Matterport de la Engel & Völkers sau de la JLL, direct pe site-ul Matterport.

Pentru a afla mai multe despre Matterport Capture Services, accesați site-ul web al companiei.

Platforma Matterport ajută mii de clienți, din peste 130 de țări, să atingă potențialul maxim al unui spațiu în fiecare etapă a ciclului său de viață, inclusiv planificarea, construcția, evaluarea, comercializarea și operațiunile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here