Professionals

Suntem întotdeauna interesați de publicarea articolelor scrise de experții din industrie în cadrul FMMagazin, atât profesioniști cât și consultanți, care doresc să împărtășească expertiza și experiența lor cu publicul larg din domeniul Facility Management.

Misiunea noastră este de a furniza informații în timp util a cunoștințelor despre industria FM și a factorilor de decizie din domeniul gestionării proprietăților pentru a-i ajuta la îndeplinirea provocărilor de zi cu zi.

În acest scop, suntem deosebit de interesați să publicăm articole care să identifice tendințele actuale, să raportăm știri din industrie sau să oferim soluții la provocările cu care se confruntă cititorii noștri.

Vă rugăm să rețineți că articolele ce urmează a fi publicate în cadrul FMMagazin nu trebuie să fie specifice vreunui brand/societate sau plasare de produse.

Instrucțiuni pentru trimiterea articolelor

Înainte de a publica un articol pe platforma FMMagazin, vă rugăm să furnizați o scurtă descriere (200 cuvinte sau mai puțin) a subiectului pe care vă propuneți să îl acoperiți în articol. Propunerile pot fi trimise prin e-mail către Alexandra N., Editor Digital Branding, la adresa alexandra.n@fmmagazin.ro

Articolele publicate vor face obiectul revizuirii editoriale și vor fi tratate în exclusivitate în cadrul FMMagazin. În general, dimensiunea articolelor ar trebui să fie între 500 – 800 de cuvinte, însoțite de o imagine sugestivă.

Instrucțiuni pentru imagini / fotografii

Fotografiile sunt necesare pentru toate articolele trimise. Acestea trebuie să fie de o dimensiune aproximativă de 1200 x 800 pixeli, cu o densitate de 72 dpi și trebuie trimise în format .JPEG.

Asigurați-vă că includeți informații despre creditele foto și copyright-urile surselor.