United Airlines s-a alăturat listei scurte de companii aeriene care folosesc acum lumină ultravioletă pentru a dezinfecta anumite zone din avioanele lor.

Astfel, compania aeriană din Chicago a început să dezinfecteze punțile de zbor de pe avioanele sale cu ajutorul tehnologiei de lumină Ultraviolet C. Punțile de zbor sunt tratate folosind lame AUVCo de mână, produse de American Ultraviolet, o companie specializată în tehnologia de sterilizare cu lumină UV. Punțile sunt supuse acestui tip de dezinfecție atunci când avioanele sunt staționate într-un aeroport.

În cadrul unei declarații de presă, un oficial al companiei aeriene a precizat că punțile de zbor sunt greu de curățat, deoarece au foarte multe componente, piese și ecrane. Folosind iluminarea UVC în loc de șervețele sau lichide de curățat, compania aeriană este capabilă să dezinfecteze mai rapid și mai eficient aceste zone sensibile.

United Airlines folosește, de asemenea, pulverizatoare electrostatice pentru a dezinfecta suprafețele din cabinele avioanelor sale înainte ca pasagerii și echipajul de zbor să urce la bord.

JetBlue Airways a început recent să folosească noul sistem UV Cabin System de la Honeywell ca parte a unui program pilot de curățare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here