Înainte de evenimentul care va avea loc în luna mai a anului 2020, Interclean Amsterdam a dezvăluit cele trei tendințe pe baza cărora specialiștii din industrie spun că urmează să modeleze industria profesională de curățenie și igienă în anii următori.

Astfel, după evenimentul de succes din 2018, Interclean Amsterdam se întoarce în capitala olandeză în 2020 pentru o altă ediție a show-ului dedicat industriei de curățenie și igienă. Atrăgând peste 33.000 de participanți din 143 de țări, evenimentul din 2018 a fost cu adevărat un eveniment internațională și se așteaptă ca ediția din acest an să fie la fel de mare, aducând industria împreună pentru a sărbători cele mai bune inovații din curățenie.

Ceea ce s-a schimbat, însă, este tehnologia, spun organizatorii – doi ani înseamnă mult timp în inovație. Așadar, când expoziția își va deschide porțile pentru participanți în mai 2020, este posibil ca trei tendințe majore să stabilească agenda: Robotică, Date și Durabilitate.

1. Robotica

Robotica nu este în niciun caz un segment nou pentru Interclean Amsterdam, dar recentele progrese realizate de producători au fost rapide și de-a dreptul uluitoare, subliniază organizatorii. Este o zonă cu care întreprinderile trebuie să rămână la curent, dacă doresc să rămână în fruntea industriei.

Cu toate că echipamentele automate de curățat au fost cândva o soluție interesantă, dar costisitoare, ele devin rapid tot mai utilizate pe scară largă în diferite medii și industrii. Interclean Amsterdam 2020 le va permite participanților să vadă cele mai noi astfel de mașinării în acțiune – revenirea Robot Arena oferindu-le participanților o demonstrație practică, de primă mână, a capacităților robotice actuale.

2. Datele vor conduce viitorul curățeniei

În cadrul ediției din 2016 a Interclean Amsterdam a fost introdus pavilionul Management & Mobility, o secțiune a show-ului dedicată expozanților care dezvoltă software-uri și aplicații care îmbunătățesc productivitatea în domeniul curățeniei. În cei patru ani în care a avut loc expoziția până acum, pavilionul Management & Mobility a devenit și mai vital pentru furnizori.

Tot mai multe companii descoperă datele care există în cadrul afacerilor lor și înțeleg cum pot profita la maxim de ele pentru a dezvolta procese eficiente. În cadrul Interclean Amsterdam 2020, participanții vor putea vedea demonstrații practice despre modul în care software-urile noi și inovatoare pot supraîncărca operațiunile de curățare.

3. Sustenabilitatea va fi în centrul fiecărui segment

Luând în considerare că faptul că experții în domeniul ecologiei susțin că avem la dispoziție mai puțin de 12 ani pentru a evita o catastrofă climatică, furnizorii de servicii de curățenie lucrează din greu pentru a adopta moduri de lucru sustenabile – de la gestionarea deșeurilor, la curățenie ecologică. Acesta este motivul pentru care „Economia circulară” va fi un fir comun care va lega multe dintre inovațiile expuse la Interclean Amsterdam 2020.

De asemenea, în cadrul Interclean Amsterdam din acest se vor organiza din nou pavilionul Zero Waste Lab și workshop-ul Anatomy of the Waste Bin. Astfel, participanții la expoziție vor avea ocazia de a descoperi cum își pot îmbunătăți practicile de gestionare a deșeurilor pentru un viitor mai ecologic și mai curat.

Forumul pentru curățenie în domeniul sănătății revine

La Interclean Amsterdam 2020 va reveni și Healthcare Cleaning Forum, după introducerea sa de succes în ediția din 2018. Forumul va avea loc miercuri, 13 mai, iar în această ediție vor continua să fie abordate conversații importante despre curățenia în domeniul sănătății și prevenirea infecțiilor.

Interclean Amsterdam 2020 va avea loc în perioada 12-15 mai 2020, la RAI Amsterdam. Se preconizează că expo-ul din acest an va cuprinde peste 900 de expozanți și va atrage în jur de 35.000 de vizitatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here