Sursă foto: DeWalt

Compania DeWalt a lansat, în premieră pentru industrie, un aparat de spălat cu presiune ce implementează tehnologia brevetată PressUReady, conceput pentru durabilitate maximă, performanță de lungă durată și ușurință în utilizare în cele mai dificile scenarii de curățare. În afară de faptul că are o eficiență sporită, sistemul automat de oprire/pornire cu care este dotat aparatul ajută la prelungirea duratei sale de viață, reducând costurile de funcționare și controlând nivelul de zgomot.

Cu o presiune de curățare de 3400 PSI și un debit de apă de 9,4 litri pe minut, acest aparat de spălat este proiectat exclusiv cu tehnologia PressUReady, un sistem avansat de pornire electric cu baterie, cu control automat de declanșare pentru start și stop.

După procesul inițial de configurare, aparatul se activează prin simpla apăsare a declanșatorului. Eliberarea declanșatorului va determina oprirea motorului după 10 secunde, aceasta rămânând însă gata pentru reactivarea instantanee, reducându-se astfel costurile de funcționare, precum și uzura.

Un choker electric avansat, cu auto-reglare, elimină necesitatea unor ajustări suplimentare de choke sau repornirea prin tragerea frânghiei de recul. Designul premium al aparatului de spălat include un inovator panou de control inteligent, cu ecran de diagnostic LED încorporat. Acest panou asigură o citire ușoară a modurilor de spălare, inclusiv nivelul debitului de apă. Funcțiile avansate indică coduri de alertă pentru informații critice, cum ar fi epuizarea combustibilului și puterea redusă a bateriei.

Aparatul de spălat este echipat cu un furtun împletit din oțel pentru presiuni ridicate, cu o lungime de 7,6 metri, pentru o durabilitate și rezistență sporită la îndoituri și abraziuni, dar și un pistol de pulverizare ergonomic, dotat cu un mâner rotativ – care se învârte la 360 ​​de grade – și un mâner lateral pentru o utilizare practică, confort și control sporit. De asemenea, utilizatorii au la dispoziție cinci duze cu conectare rapidă din care pot alege pentru a îndeplini cât mai eficient fiecare sarcină în parte.

Respectând standardul DeWalt pentru performanțe maxime în diferite condiții, aparatul are un motor puternic de 208CC, dotat cu senzor de protecție la nivel scăzut de ulei, manșon de cilindru din fontă și rulmenți cu bile duble care prelungesc durata de viață a motorului, anvelope pneumatice cu patru straturi brevetate cu tehnologie run flat și un sistem de detensionare termică, menit să protejeze pompa de supraîncălzire.

Compartimentul supradimensionat pentru baterii este rezistent la apă, utilizează baterii DeWalt de 18 volți și este compatibil cu bateriile DeWalt Flexvolt.

Aparatul de spălat cu presiune este ideal pentru curățarea mașinilor, a căilor de acces, aleilor și gardurilor, zidurilor de susținere, pereților din cărămidă și a jgheaburilor, precum și pentru pregătirea suprafețelor pentru vopsit sau alte operațiuni de curățare comerciale ușoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here