Ușa parcării auto reprezintă deseori ori prima și ultima experiență pe care un chiriaș, vizitator sau client o are într-o clădire. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, întreținerea și performanța acestui element esențial sunt trecute cu vederea până când nu există o problemă sau un eșec de performanță.

Accesul, siguranța și securitatea se bazează pe faptul că a fost implementat un sistem de deschidere a ușilor de garaj, care este compatibil și este întreținut în mod profesional. Sistemul și suportul potrivit sunt, de asemenea, extrem de importante pentru orice administrator de facilități cu dispozitive de acces multiple (inclusiv telecomandă și emițătoare) pentru modul în care este administrată clădirea.

Compania Grifco se angajează să sprijine managerii de facilități pentru a înțelege mai bine performanța ușilor de garaj, inteligența, conformitatea cu standardele și caracteristicile de securitate necesare pentru a satisface cerințele diferite ale unei clădiri rezidențiale comerciale sau de mari dimensiuni.

Acestea includ:

Performanță – ușa parcării este acționată de cel puțin câteva sute de ori pe zi, astfel încât operatorul trebuie să fie fiabil. În cazul unei întreruperi a alimentării, este imperativ ca ușa să rămână operațională pentru a permite accesul în caz de urgență. Un sistem de back-up pe bază de baterii poate oferi cu ușurință și în mod rentabil siguranța accesului.

Siguranța și conformitatea – un sistem de protecție monitorizat împotriva blocării poate, de asemenea, să ajute la stoparea procesului de închidere a ușii în cazul în care este detectată o obstrucție, înainte contactului cu acesta, motiv pentru care astfel de funcții au devenit cerințe de implementare obligatorii pentru a asigura conformitatea sistemului.

Controlul accesului – marea majoritate a sistemelor de operare a ușilor de garaj din clădirile comerciale sunt proiectate să lucreze în colaborare cu o varietate de accesorii, cum ar fi cititoarele de carduri de acces, barierele automate, detectoarele de buclă și panourile de incendiu. Operatorul trebuie să fie adaptabil și ușor de integrat în ecosistemul clădirii.

Când vine vorba de gestionarea dispozitivelor de acces, Grifco oferă un „sistem de gestionare a transmițătorilor”, care permite operatorilor să gestioneze până la 1000 de dispozitive. În cazul în care emițătoarele (inclusiv telecomanda sau brelocul) sunt pierdute sau accesul este interzis, dispozitivul (și, prin urmare, accesul chiriașului) poate fi ușor de întrerupt, șters sau de adăugat unul nou, în funcție de situație.

Pentru mai multe informații despre aceste sisteme sau pentru a îmbunătăți performanța, siguranța și controlul accesului ușii parcului auto, vizitați site-ul oficial al companiei Grifco.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here