Viking Corporation, un lider global în domeniul sistemelor de protecție împotriva incendiilor și siguranță a vieții, a anunțat de curând lansarea unei noi biblioteci familiale Revit pentru linia completă de stropitoare de incendiu. Noile familii din gama Revit, care sunt acum disponibile pe site-ul web al Vikingului, oferă utilizatorilor Revit un proces îmbunătățit de proiectare BIM pentru sprinklerele Viking.

Compania susține că în dezvoltarea noilor sale familii de stropitoare a adoptat o abordare inovatoare care le permite proiectanților să acceseze familii fie la nivel de categorie, nivel de model, fie pentru un stropitor specific. Atunci când o nouă familie este încărcată într-un proiect BIM, proiectantul poate alege un anumit stropitor Viking bazat pe diverse atribute, inclusiv tipul de aspersor, orientarea, temperatura și finisajul. Aceasta permite o reprezentare mai precisă în proiectul BIM și evită supraîncărcarea fișierului de proiect cu date inutile.

Fiecare nouă familie Revit este furnizată într-un fișier zip, care include atât fișierul Revit (.rfa), cât și un fișier text corespunzător, care conține tipuri, modele și atribute specifice ale aspersoarelor. Atunci când este extras din fișierul zip, fișierul text se va descărca automat și apoi va fi trimis în culise pentru a permite personalizarea stropitoarelor selectate în proiectul BIM. În plus, pe baza unui feedback extins din partea comunității de utilizatori Revit, Viking a optimizat reprezentarea vizuală a noilor familii de Revit pentru a oferi o vedere 3D exactă a stropitorului, eliminând în același timp detalii vizuale inutile, permițând astfel redarea și timpul de încărcare mai rapide.

Pe lângă faptul că oferă capacitatea de a selecta sprinklere și atribute specifice, noile familii Revit permit, de asemenea, personalizarea diferiților parametri de instanță în cadrul proiectului BIM, inclusiv cuplarea firului aspersorului cu fitinguri, includerea unui scutcheon și poziționarea deflectorului. De asemenea, atunci când lucrează în vizualizarea planului Revit, noile familii vikinge fac referire la simbolurile corespunzătoare pentru aspersoare conform standardului NFPA 170.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here