Aquicore, o companie de software pentru imobiliare comerciale (Comercial Real Estate sau CRE), ce deține și o platformă de operații all-in-one cu același nume, a lansat recent „Automatic Diagnostics”, un nou instrument de tip machine learning care prezintă următoarea generație de diagnostice pentru problemele operațiunilor de construcție, disponibile prin platforma cuprinzătoare de optimizare a performanței clădirii unei companii.

Bazat date și informații colectate timp de zeci de ani privind problemele și optimizările cele mai importante pe care le întâmpină clădirile de toate dimensiunile, platforma intuitivă este proiectată pentru a identifica cu acuratețe potențialele nereguli ale sistemelor de operare ale clădirilor care, în mod normal, ar trece neobservate.

Platforma de operații Aquicore all-in-one

Platforma iteligentă Aquicore, bazată pe tehnologia Internet of Things (IoT), este o soluție integrală pentru operațiuni imobiliare comerciale și optimizare a performanței. Construită de la zero drept o soluție la nivel de portofoliu, platforma bazată pe cloud urmărește, analizează și prezice datele despre construcții și energie în timp real, pentru a debloca informații acționabile, a eficientiza operațiunile generale ale afacerii și a crește valorile proprietății și a veniturilor operaționale.

Cu ajutorul senzori IoT auto-instalabili, Aquicore poate fi pus în funcțiune în doar câteva zile, față de câteva luni, cât ar dura în cazul unui sistem tradițional

Noua funcție de diagnosticare automată (Automatic Diagnostic)

Noua caracteristică de diagnosticare automată prezintă problemele potențiale într-un mod semnificativ, astfel încât inginerii de clădiri, managerii de proprietăți și administratorii de instalații (FM) să poată acționa asupra acestora. Acest lucru conduce la costuri operaționale mai mici, eficiență energetică crescută și o creștere a valorii și performanței generale a activelor, de-a lungul întregului portofoliu

Complet integrat cu platforma IoT bazată pe cloud, funcția Automatic Diagnostic reprezintă componenta ”machine learning” a sistemului Aquicore, care detectează anomaliile de utilizare din curba energetică a unei clădiri și avertizează personalul clădirii în timp real.

Instrumentul este unul foarte util pentru inginerii de construcții, deoarece identifică potențialele problemele care ar putea afecta operațiunile de construcție, cum ar fi oprirea cu întârziere a activelor sau ciclurile de funcționare ale echipamentelor pe timp de noapte, care sunt adesea trecute cu vederea dacă nu se efectuează revizuiri trimestriale sau săptămânale, notează compania.

Odată identificată cu exactitate o problemă, Automatic Diagnostics calculează costurile potențiale asociate problemei și trimite un raport de impact financiar managerilor și proprietarilor, permițându-le să ia decizii mai rapide și mai informate.

Principalele avantaje ale diagnosticării automate includ:

Date acționabile – Noile capabilități de învățare automată a sistemului Aquicore monitorizează, identifică și indică problemele echipamentelor din clădire în timp real. Utilizatorii sunt încurajați să revizuiască și să ia măsuri în ceea ce privește descoperirile rezultate în urma diagnosticării, astfel încât să fie instruit mai bine modelul de învățare automată pentru evenimente viitoare. Dacă, din întâmplare, un diagnostic nu este exact, un utilizator poate reclasifica anomalia pentru diagnosticarea viitoare.
Feed de activități îmbunătățit – Noua interfață permite utilizatorilor să vizualizeze contextul, să examineze și să aprobe anomalii și să răspundă la mesajele interne într-o singură locație centrală. În cadrul fluxului de activități, utilizatorii pot configura alerte asociate cu anomaliile detectate și pot clasifica diferite niveluri de îngrijorare pentru fiecare clădire.
Raportare în timp real – Diagnosticele automate și rapoartele de economii potențiale pot fi vizualizate instantaneu sau exportate către un document Excel direct de pe platforma Aquicore. Atât fluxul de activități, cât și rapoartele de diagnostic sunt accesibile prin intermediul platformei online Aquicore și prin aplicația mobilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here