Fiix, un furnizor de software CMMS și de gestionare a activelor, bazat în Toronto, a anunțat recent lansarea Integration Hub-ului său, o destinație completă și deschisă pentru integrări de operații.

Industria de întreținere și de gestionare a activelor este deseori marcată prin utilizarea unor sisteme învechite și software-uri proprietare, ceea ce poate duce la operațiuni deconectate și insule de informații, subliniază cei de la Fiix. În schimb, odată cu apariția noilor aplicații Internet of Things (IoT) și a aplicațiilor de întreținere predictivă care forțează organizațiile să devină mai inteligente și mai conectate, echipele caută soluții ușor de utilizat pentru a conecta procesele de mentenanță la restul afacerii.

Fiix Integration Hub este apreciat ca fiind singura soluție inteligentă de gestionare a activelor ce le oferă clienților acces la orice integrare dintr-un punct central. Clienții Fiix își pot conecta acum sistemul computerizat de gestionare a întreținerii (CMMS) la orice sistem de întreprindere – de la senzori și active IoT la sisteme de control și chiar aplicații precum SAP, Oracle și NetSuite – pentru a colecta și partaja date, a declanșa automat comenzi de lucru și a gestiona inteligent piese și consumabile.

Mai exact, software-ul poate declanșa comenzi de lucru bazate pe informații despre utilizarea efectivă a echipamentelor, cum ar fi orele de funcționare, numărul de cicluri, kilometrajul și multe altele; sau bazat pe date în timp real privind starea echipamentului colectate de la senzori, cum ar fi vibrațiile, temperatura, presiunea și altele. De asemenea, integrarea în două sensuri cu sistemele populare ERP poate și ea folosită pentru a sincroniza piese și materiale (inclusiv disponibilitatea și consumul), comenzile de lucru și activele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here