Sursă Foto: Milestone

Cea mai recentă actualizare a softwareului de gestionare video Milestone XProtect 2019 R3, a companiei Milestone Systems, o companie de sine stătătoare din grupul Canon, a introdus câteva funcții și capabilități noi. Acestea includ funcțiile de Căutare centralizată, un nou Driver Framework, streaming adaptiv și o Gestionare a parolelor dispozitivului îmbunătățită. Cu această actualizare a produsului, Milestone Systems continuă să urmărească livrarea unui software performant pentru a satisface cererile crescânde ale pieței pentru soluții video tehnologice rentabile.

Căutarea centralizată

Una dintre principalele caracteristici ale update-ului softwareului de gestionare video R3 din 2019 este Căutarea (n.red. ”Search”) – o nouă platformă de căutare centralizată în XProtect Smart Client, care le dă posibilitatea utilizatorilor să caute totul într-un singur loc. Anterior, utilizatorii erau nevoiți să efectueze mai multe căutări autonome, în funcție de datele de care aveau nevoie. Cu ajutorul noului instrument de căutare, utilizatorii pot căuta mișcare, alarme, evenimente, marcaje și alte tipuri de date, într-un singur loc, permițând investigații video rapide și eficiente.

Mai mult, noua platformă de căutare include, de asemenea, integrări de parteneri și capacitățile lor analitice puternice prin opțiuni de filtrare dedicate. Prin intermediul plug-in-urilor și dispozitivelor specifice, criteriile de căutare, cum ar fi trecerea liniei și obiectul în câmpul vizual, vor fi activate direct în fila Căutare, economisind timp și sporind eficiența.

Driver Framework

Milestone Systems oferă clienților asistență pentru peste 8.000 de camere și dispozitive, cel mai larg suport pentru dispozitive din industrie. Pentru permite suportului dispozitivelor XProtect să crească exponențial cu numărul de dispozitive de pe piață și pentru a oferi asistență pentru noi tipuri de dispozitive, cum ar fi cele conectate la IoT, Milestone Systems introduce Milestone’s Driver Framework. Milestone’sDriver Framework din cadrul kitului Milestone Integration Platform Software Development Kit (SDK), le permite producătorilor de dispozitive, mari sau mici, să își dezvolte propriile drivere și să ofere o compatibilitate mai rapidă a dispozitivelor și o integrare mai profundă care depășește capabilitățile ONVIF.

Streaming adaptiv

Această nouă caracteristică le va permite utilizatorilor să primească fluxuri de rezoluție mai mică de la serverul de înregistrare atunci când nu sunt necesare imaginile de înaltă rezoluție, de exemplu atunci când se afișează videoclipuri în clientul inteligent sau pe peretele inteligent, cu dimensiuni mai mici decât ”full screen”. Acest lucru le va oferi utilizatorilor o vizionare mai ușoară și o experiență mai bună, dar și un cost total de proprietate mai mic (TCO), datorită mai necesităților reduse de hardware pentru decodarea imaginilor inutile de înaltă rezoluție și o mai bună utilizare a bandwidth-ului care poate fi apoi utilizată pentru alte nevoi în organizație.

Gestionarea parolelor dispozitivelor

Noua funcție de administrare a parolelor dispozitivelor continuă să se concentreze pe direcția XProtect de ușurare a modului de utilizare și pe securitatea cibernetică sporită în timpul instalării noilor dispozitive, precum și în extinderea celor existente. Această caracteristică face posibilă administratorilor de sistem să gestioneze parolele tuturor dispozitivelor direct de la XProtect Management Client pentru producătorii selectați de dispozitive.

În actualizarea R3 din 2019, Milestone a dublat numărul producătorilor de dispozitive acceptați și a adăugat opțiunea de a programa modificările viitoare de parole în funcție de cadența din organizații și politicile de securitate ale acestora, ceea ce face ca gestionarea parolelor dispozitivului să fie complet automată.

Pentru mai multe informații despre îmbunătățirile sistemului și noile caracteristici, accesați pagina web a companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here