Sursă Foto: Boon Edam

Un parteneriat între companiile Schindler și Boon Edam integrează securitatea inteligentă în fluxul de trafic pentru a optimiza accesul în facilități.

Denumită „The Power of Two”, colaborarea combină două tehnologii pentru a produce o soluție care îmbunătățește securitatea în timp ce eficientizează fluxurile pietonale cu ajutorul ascensoarelor. Tehnologia PORT a lui Schindler folosește cipuri RFID și aplicații de smartphone pentru a asigura accesul sigur și fără cusur în întreaga instalație, în timp ce gateway-ul de mare viteză Lifeline Speedline Swing al celor de la Boon Edam alocă utilizatorului cel mai bun lift, asigurându-se în același timp că persoanele neautorizate nu intră în clădire. Împreună, aceste tehnologii reduc timpul de așteptare al utilizatorilor cu până la 50 la sută.

Conform conducerii companiei Boom Edam Australia, în loc să efectueze două acțiuni – accesul cu ajutorul cardului și chemarea ascensorului – utilizatorii pot acum să facă doar una, și să reducă timpul de așteptare prin acest proces.

Colaborarea dintre cele două companii evidențiază potențialul pentru organizații de a se reuni, mai degrabă decât să concureze, pentru a livra produse de ultimă oră. Nu numai că aceste colaborări asigură rezultate premium, dar și suportul devine mult mai eficient. Tehnicienii de la Schindler sau Boon Edam pot participa on-site în cazul unei probleme, un expert de la cealaltă companie fiind disponibil, dacă este necesar.

Schindler și Boon Edam privesc spre viitor, susține conducerea organizațiilor, precizând că ambele companii se străduiesc să ofere valoare autentică clienților lor prin cele mai avansate tehnologii care ghidează mișcarea oamenilor și asigură securitatea lor totală în proces.

Companiile care proiectează clădirile viitorului pot specifica acum un sistem de securitate pentru accesul în clădire și un sistem de control al destinației lifturilor, totul dintr-o singură sursă, fiind complet integrat, oferind utilizatorilor asigurarea că acesta este susținut de două companii de top la nivel mondial, cu accent puternic pe servicii.

Principalele caracteristici și beneficii ale proiectului ”The Power of Two” includ:

  • Detectare Tailgating
  • O amprentă mică care permite lobby-urilor mai mici să încorporeze puncte fizice de securitate la intrare
  • Presiune redusă asupra personalului de securitate și recepție
  • Optimizarea timpului călătoriei ascensorului prin aplicarea algoritmului Schindler
  • Economii de energie
  • Instalare plug-and-play.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here