Bahrain Bay Twisting Tower, mai formal cunoscut sub numele de United Tower, are acum un nou sistem de ascensoare după ce compania germană Thyssenkrupp și-a finalizat lucrările în clădirea Manama.

Astfel, două scări rulante și 16 ascensoare au fost instalate în cadrul proiectului întins pe 47 de etaje, aceasta fiind cea de-a șasea cea mai înaltă clădire din Bahrain, ce oferă vederi la 360 grade ale Manama. Ascensoarele au o viteză maximă de până la 3,5 m/s.

Comanda către compania Thyssenkrupp pentru United Tower, înalt de 200 de metri, reprezintă cel mai mare proiect primit de aceasta în regat. United Tower include, în plus față de un spațiu de birouri de 26.000 de metri pătrați, hotelul Wyndham Grand Manama. Hotelul de 19 etaje cuprinde 263 de camere, plus o sală de bal de 900m2.

Comentând contractul, directorul executiv al companiei Thyssenkrupp Elevator, Peter Walker, a declarat: „Thyssenkrupp Elevator este un jucător global, dar s-a concentrat și pe cerințele clienților speciali și suntem foarte mândri că am fost selectați să contribuim la acest proiect unic.

United Tower din Bahrain este o icoană arhitecturală și o previzualizare potențială a modului în care va arăta stilul de viață urban în viitor. Suntem ferm stabiliți în regiunea Orientului Mijlociu și suntem partenerul preferat, în special pentru proiectele de infrastructură„, a mai spus acesta.

Portofoliul de proiecte al companiei germane din Orientul Mijlociu include Turnul Latifah din Dubai, Turnul CMA din Riyadh, Turnul United din Jeddah și sediul central al NBK din Kuweit. De asemenea, compania a livrat produsele sale și pentru aeroporturile din Dubai, Cairo, Riyadh și Madinah, precum și metroul Cairo Metro și Riyadh.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here