Accruent, un furnizor de soluții de gestionare a resurselor fizice la nivel mondial, tocmai a anunțat că a dezvoltat un proces de integrare între sistemul de management al întreținerii computerizate, Maintenance Connection (CMMS) și software-ul său de gestionare a documentației, Meridian Engineering (EDM). De asemenea, compania a anunțat recent un parteneriat cu Tridium, axat pe automatizarea clădirilor.

Integrarea datelor CMMS / EDM

Folosind împreună produsele CMMS și Meridian EDM, producătorii și organizațiile industriale pot furniza echipelor de întreținere acces rapid, la fața locului, la documentația dinamică a activelor. Informațiile cuprinzătoare și corecte ale activelor permit echipelor de întreținere să finalizeze activitatea mai rapid și mai eficient, să crească timpul de funcționare al activelor și să asigure siguranța angajaților. Deoarece marjele de eroare sunt esențiale pentru producători, economiile de cost rezultate și producția îmbunătățită pot avea un impact major asupra succesului companiei, susțin cei de la Accruent.

Pentru producători, îmbunătățirile aparent minore în ceea ce privește economiile rezultate din costurile de întreținere sau de pe linia de producție pot însemna diferența dintre creștere și lupta pentru supraviețuire, mai susține compania. Cu toate acestea, lipsa tot mai mare a muncitorilor calificați (71% dintre companiile intervievate de Asociația Națională a Producătorilor (NAM), în martie 2019, a indicat că atragerea și reținerea angajaților calificați reprezintă cea mai mare provocare cu care se confruntă) îi va obliga pe managerii de facilități să caute alte metode de asigurare a excelenței operaționale. Compania de analiză IDC estimează că, până în 2020, 80% dintre producători vor încerca să facă datele o prioritate a proceselor lor pentru a spori viteza, agilitatea, eficiența și inovația.

Un exemplu de plasare a datelor în centrul procesului este de a îmbunătăți profunzimea și calitatea informațiilor furnizate echipelor de întreținere și de a crește viteza de furnizare a acestor informații. Prin integrarea EDM și CMMS, Accruent le oferă producătorilor și organizațiilor industriale capacitatea de a furniza documentația tehnică la cerere către profesioniștii din domeniul întreținerii, la fața locului, prin intermediul unui computer sau al unui dispozitiv mobil.

Avantajele furnizării accesului, la fața locului, la datele privind activele includ:

-Reducerea timpului necesar pentru finalizarea întreținerii;
-Reducerea costului de finalizare a lucrărilor;
-Reducerea duratei întreruperii activelor.

În plus, această combinație le oferă date mai fiabile inginerilor, care pot actualiza mai rapid și mai precis documentația privind materialele. Poate cel mai important, furnizarea unei documentații precise, în timp real, către personalul de întreținere le permite să-și asigure siguranța în timpul desfășurării proceselor de întreținere.

Maintenance Connection, dezvoltat de Accruent, este un CMMS bazat pe Cloud, care oferă utilizatorilor posibilitatea de a gestiona comenzile de lucru, de a organiza și de a executa o întreținere preventivă, de a anticipa dacă activele au nevoie de întreținere și de a gestiona inventarul activelor și inventarul întreprinderii.

Meridian, software-ul EDM al companiei Accruent, creează o singură ”sursă de adevăr” pentru toate informațiile de inginerie, păstrează controlul schimbărilor de date tehnice și gestionează schimbul de documentație tehnică la predare între părțile interesate, interne și externe, pe tot parcursul ciclului de viață al activelor.

Parteneriatul cu Tridium, pentru înțelegerea datelor

De asemenea, Accruent a stabilit o nouă alianță strategică cu Tridium, un furnizor global de cadre de aplicații pentru afaceri, menită să le ofere clienților din mediul comercial o valoare adăugată a serviciilor, prin combinarea expertizei Tridium în domeniul automatizării clădirilor și a soluției de monitorizare a activelor Accruent vx Observe IoT.

Accruent spune că acest parteneriat va ajuta companiile să înțeleagă mai bine ”inundațiile” de date din ziua de azi, produse de echipamentele conectate și dispozitivele de automatizare a clădirilor. Pentru a face acest lucru, companiile trebuie să dobândească, să normalizeze și să coreleze input-ul de date din cât mai multe surse relevante se poate, apoi să ofere o înțelegere amănunțită și acționabilă a informațiilor colectate, care conduce la un proces mult mai bine informat de luare a deciziilor. Acest proces necesită abilitatea de a extrage date de valoare ridicată din active, de a livra aceste date către motorul de analiză și de a comunica comenzile și alte instrucțiuni către dispozitiv.

Tridium Niagara Framework este un motor universal de integrare multi-protocol, care permite aplicațiilor să asocieze perfect datele dintr-o mare varietate de sisteme și echipamente. Recent, Tridium a creat o serie de parteneriate pentru a porta Niagara Framework pe dispozitive non-JACE, concepute pentru alte utilizări și alte industrii.

Niagara se consideră a fi o potrivire naturală pentru aplicațiile Accruent care utilizează date în timp real, pentru a ajuta organizațiile precum comercianții din domeniul retail-ului, universitățile și spitalele să treacă de la întreținerea tradițională a activelor, la întreținerea predictivă și să efectueze acțiuni de control al activelor la nivel de sistem. Accruent și-a dezvoltat propriul motor pentru Niagara Framework, care va fi comercializat în comun ca parte a acestei noi relații de dezvoltare a afacerii. Alianța dintre Accruent și Tridium se va concentra pe îmbunătățirea funcționalității și co-marketingului soluțiilor Accruent, utilizând modelul Niagara Framework.

Compania Accruent este specializată în furnizarea de soluții care ajută organizațiile să obțină performanțe superioare, transformând modul în care își gestionează resursele fizice. Software-ul și serviciile sale inovatoare bazate pe Cloud le permit organizațiilor să optimizeze toate etapele proprietăților, facilităților și gestionării activelor, de la planificarea capitalului până la monitorizarea și controlul bazat pe IoT. Compania Accruent, localizată în Austin, Texas, deservește peste 10.000 de clienți dintr-o gamă largă de industrii, din peste 150 de țări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here