Sursa: Skanska.ro

Printr-un comunicat publicat în social media, compania Skanska România anunță obținerea certificării LEED Platinum pentru proiectul aflat sub dezvoltarea sa, Equilibrium.

Printre cele mai importante categorii care stau la baza acestei certificări de succes se enumeră: locația și transportul, sustenabilitatea, eficiența energetică a apei și aerului, resurse și materiale, calitatea mediului interior, inovație și multe altele.

Compania a anunțat oficial la mijlocul lunii Decembrie a acestui an, inaugurarea primei clădiri de birouri aflată sub umbrela proiectului Equilibrium din București. În prezent, Equilibrium 1, a atins o rată de ocupare de 61% conform unui comunicat de presă lansat de Skanska România.

Clădirea de birouri Equilibrium 1, ocupă o suprafață aproximativă de 20,800 metri pătrați din care 3,500 destinați lucrului în aer liber și recreerii, din totalul de 40,700 metri pătrați care vor alcătui ansamblul celor două clădiri, până la finalizare.

Complexul Equilibrium este înregistrat ca fiind cel de al doilea proiect dezvoltat de către companie, situat în partea de nord a capitalei, după Green Court Bucharest.

Proiectele de birouri hibride, care pot găzdui activități diverse, atrag un interes din ce în ce mai mare. Equilibrium este unul dintre aceste spații, care acoperă o varietate largă de nevoi prin modularitatea și facilitățile sale, menționează Aurelia Luca, Managing Director Skanska Property România.

 

Surse: Skanska LinkedIn official page; Skanska.ro; SeeNews

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here