Un nou studiu indică faptul că piața globală a pisoarelor fără apă este de așteptat să se extindă cu până la 8 la sută în următorii 8 ani.

Cercetarea a fost realizată de Transparency Market Research (TMR), un serviciu de analiză, cercetare și consultanță pentru companiile din Fortune 500.

Motivele pentru această rată de creștere, potrivit TMR, includ următoarele:

– Creșterea îngrijorărilor cu privire la igiena publică – pisoarele fără apă nu necesită nicio atingere, făcându-le astfel mai igienice

– Expansiunea industrializării în țările aflate în curs de dezvoltare

– Noi inovații și tehnologii în industria pisoarelor fără apă

– Modele actualizate și mai atractive

Un alt motiv invocat în studiu este faptul că pisoarele fără apă sunt o „opțiune mai potrivită pentru promovarea toaletelor publice”. Acest lucru se referă la faptul că nu este necesar ca vasele pisoarelor fără apă trebuie să fie legate la conductele de apă, reducând considerabil nevoile, costurile și cerințele de instalare.

Totuși, companiile producătoare de astfel de toalete susțin că principalul criteriu care a dus la creșterea în popularitate a pisoarelor fără apă este preocuparea privind consumul de apă mondial. De exemplu, creșterea populației și a afacerilor în unele părți din Asia nu poate ține pasul cu cererea de apă. Astfel, se crează nevoia de tehnologii precum pisoarele fără apă, care să contribuie la reducerea cantității de apă consumată.

Studiul a mai arătat că sectoarele comerciale predispuse să adopte această tehnologie de toalete includ industria medicală, industria HORECA (atât hoteluri, cât și restaurante), locații industriale, clădiri de birouri, școli și complexe comerciale.

De asemenea, a fost raportat că instalarea de pisoare fără apă va crește și în sectorul rezidențial, în special în SUA. Acest lucru este alimentat de creșterea probabilă a construcțiilor rezidențiale în SUA, precum și de dezvoltarea proprietăților rezidențiale care sunt mai ecologice și mai sustenabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here