Scurgerile de apă sunt unele dintre cele mai periculoase și chiar costisitoare probleme cu care se poate confrunta o facilitate sau chiar o locuință. Însă, acum există o soluție și pentru această problemă, sub forma sistemului de alarmă Flood Buzz.

Toate instalațiile au scurgeri care sunt nedetectate, iar acestea pot cauza daune ample și costisitoare. Cheia pentru a evita aceste probleme este detectarea scurgerilor înainte de a provoca daune reale. Aici intervine alarma economică și ușor de utilizat împotriva inundațiilor, Flood Buzz.

Aparatele brevetate Flood Buzz împotriva scurgerilor de apă sunt ușor de utilizat, au costuri reduse, sunt gălăgioase și eficiente. Acestea previn daunele cauzate de apă prin intermediul unei alarme sonore care vă sesizează când a fost depistată o scurgere. Alarma Flood Buzz este simplă și rezistentă, fiind dotată cu o baterie ce are o durată de viață de trei ani și vine programată direct din fabrică, pentru a vă reduce considerabil timpul de instalare.

Producătorul anunță că există mai multe modele disponibile în linia Buzz Flood, creată pentru a preveni deteriorarea cauzată de scurgeri de apă.

Dipozitivul mai mare, Flood Buzz Pro va emite o alarmă sonoră de 110 dB atunci când apa atinge cele două vârfuri de metal din partea inferioară a produsului.

Varianta mai mică și mai economică a gadgetului, Flood Buzz Small, va emite o alarmă de 90-95 dB atunci când depistează scurgeri ale apei – având o dimensiune de aproape 4 centimetri înălțime, acesta poate fi amplasat foarte ușor sub orice aparat electrocasnic. Există chiar și un dispozitiv Flood Buzz Blue, proiectat special pentru a fi introdus în țevile boilerului de apă pentru a le monitoriza de scurgeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here