Sursa foto: nVent

Furnizorul global de soluții de conectare și protecție electrică din Marea Britanie, nVent Electric, a anunțat recent lansarea unei variante îmbunătățite a covorașului de încălzire prin pardoseală nVent RAYCHEM QuickNet. Combinând inovațiile existente cu o serie de caracteristici actualizate, matrița QuickNet este proiectată să scurteze timpii de instalare și să îmbunătățească ușurința de utilizare pentru instalatori, distribuitori și utilizatori finali.

Instalare mai facilă

Cel mai nou model al matriței de încălzire QuickNet continuă să ofere o instalare rapidă și ușoară a sistemului de încălzire prin pardoseală, acum cu adăugarea unei plase adezive îmbunătățită. Adezivul îmbunătățit leagă cablurile mai bine la substraturi, ceea ce înseamnă că acestea nu necesită fixare suplimentară sau se detașează și ”plutesc” peste straturile de etanșare.

Plasa autoadezivă QuickNet permite, de asemenea, instalarea mai rapidă a sistemului de încălzire prin pardoseală în încăperi cu forme neregulate. Cu doar două tăieturi ale plasei, cablurile pot fi slăbite și îndreptate pentru a se potrivi în jurul obstacolelor. Ca urmare, instalatorii pot economisi timp prețios și se pot asigura că nu există lacune în sistemul de încălzire.

O soluție versatilă, flexibilă de încălzire prin pardoseală

nVent RAYCHEM QuickNet-90W/m² poate fi utilizat acum pentru a asigura căldură chiar și în podele realizate din lemn, precum și în plăci de gresie sau parchet laminat. Covoarele de încălzire îmbunătățite QuickNet sunt acum compatibile cu o gamă mai largă de termostate, inclusiv termostatul nVent RAYCHEM SENZ, inclus în kiturile QuickNet-90W/m², și termostatul cu nVent RAYCHEM SENZ WIFI inclus în kiturile QuickNet-160W/m² .

Toate termostatele au un design elegant și modern, sunt eficiente din punct de vedere energetic și respectă pe deplin Directiva UE ECOdesign, oferind reasigurare instalatorilor care respectă mediul, proprietarilor de clădiri și utilizatorilor finali, spun oficialii companiei.

Aspect și calitate superioară

Fiind compusă dintr-o plasă din fibră de sticlă mai groasă (și mai durabilă) și venind soluție rigidă de îmbinare care asigură o protecție suplimentară pentru părțile cele mai fragile, covoarele de încălzire QuickNet sunt proiectate pentru a oferi un sistem termic în pardoseală de înaltă calitate, care oferă instalatorilor și utilizatorilor finali un sentiment de siguranță.

În plus, produsul vine acum într-un format de ambalaj modernizat, care este mai eficient din punct de vedere al spațiului ocupat. Cutiile sunt potrivite în funcție de fiecare kit, rezultând astfel o reducere a cantității de deșeuri produsă. De asemenea, datorită acestui ambalaj mai multe sisteme QuickNet pot fi stocate sau transportate folosind într-un spațiu mai mic. nVent a extins, de asemenea, și manualul de instalare standard QuickNet pentru a include conținut suplimentar, cum ar fi instrucțiuni actualizate și ușor de urmărit și ilustrații care să ajute la o montare mai rapidă și mai eficientă.

Toate covorașele QuickNet au în plus cabluri de încălzire cu jachetă exterioară cu jet de joasă tensiune, fără halogeni (LSOH), care respectă standardele europene pentru siguranța materialelor de construcție.

nVent proiectează, produce, comercializează, instalează și oferă servicii de înaltă performanță și soluții care conectează și protejează unele dintre cele mai sensibile echipamente, clădiri și procese critice din lume. Portofoliul robust de mărci de produse electrice de la nVent datează de peste 100 de ani și include nVent CADDY, ERICO, HOFFMAN, RAYCHEM, SCHROFF și TRACER.

Pentru mai multe informații despre aplicațiile de încălzire prin pardoseașă de la nVent sau despre covorașul de încălzire prin pardoseală RAYCHEM QuickNet, vizitați site-ul web al companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here