Sursa foto: blog.tycosp.com

Compania Johnson Controls a lansat cea mai nouă versiune a software-ului de management al securității Tyco Kantech EntraPass, ce permite utilizarea unor noi funcționalități, cum ar fi funcții de audit extinse și alte îmbunătățiri pentru o experiență mult mai simplă și fără cusur pentru utilizatori.

Astfel, pentru proceduri de audit și depanare mai rapide, utilizatorii EntraPass v8.10 pot rula rapoarte de audit bazate pe carduri, componente și operatori, inclusiv un raport detaliat ce cuprinde informații privind cine a efectuat modificări la un card sau o componentă și când s-au făcut modificările. Acest lucru va ajuta la satisfacerea cerințelor corporative și de reglementare. Câmpurile de informații despre deținătorii de carduri au fost extinse pentru a include cel puțin 20 de câmpuri editabile (Corporate Edition), inclusiv un ID unic pentru îmbunătățirea procedurii de export / import.

În plus, îmbunătățirile privind opțiunile de backup din această versiune recentă a software-ului sunt concepute pentru a preveni orice conflict de versiuni sau erori în procesul de copiere de rezervă pentru o operare fără probleme, mai susține compania.

Informațiile la nivelul utilizatorilor sunt, de asemenea, mai ușor de accesat și verificat. Astfel, administratorii pot vedea cu ușurință cele mai recente mesaje privind accesul la uși, carduri sau evenimente – pentru fiecare deținător de card în parte -, pot vedea când nivelul secundar de acces al deținătorului cardului a expirat și pot transforma întreaga procedură într-una digitală, salvând nivelurile de acces și link-urile direct în format PDF.

EntraPass adaugă, de asemenea, suport pentru până la opt încuietori wireless ASSA ABLOY prin intermediul controlerului de ușă KT-1, reducând costurile de instalare și este compatibil cu Windows Server 2019 Datacenter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here