Sistemele Dedicated Outdoor Air Systems (DOAS), ale companiei Greenheck, dispun acum de compresoare inverter pe modele RV și RVE, care oferă o capacitate de răcire PDX de 5 până la 30 de tone. De asemenea, noile modele RV-110 și RVE-180, care pot furniza 30 de tone până la 70 de tone de răcire, pot și ele găzdui compresoarele.

Compresoarele inverter oferă un control precis al temperaturii și al umidității, funcționând la niveluri reduse de zgomot. De asemenea, contribuie la economisirea energiei prin îmbunătățirea eficienței încărcării parțiale. Acest tip de compresor poate obține, de obicei, un IEER cu 15% -20% mai mare comparativ cu compresoarele de tip digital scroll.

Unitățile de acoperiș prefabricate Greenheck sunt concepute special pentru aerul exterior și sunt dedicate aplicațiilor în aer liber, făcându-le ideale pentru școli, hoteluri și clădiri guvernamentale. Toate unitățile sunt testate din fabrică și pot fi specificate cu recuperare de energie și într-o varietate de opțiuni.

Având capacități de performanță de la 800 cfm la 18.000 cfm și până la 1200 mbh de încălzire, linia completă de echipamente DOAS de la Greenheck poate satisface o gamă largă de cerințe de încălzire, răcire, dezumidificare și ventilație, susține compania, într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here