Sursa foto: Motorola Solutions

Furnizorul de tehnologii de comunicații și securitate Motorola Solutions tocmai a anunțat lansarea celei mai noi adăugiri la portofoliul său de securitate și analiză video, soluția Avigilon H4 Thermal Elevated Temperature Detection (ETD). Soluția H4 Thermal ETD este o soluție de pre-screening care poate fi utilizată pentru a detecta indicațiile de febră corporală la o persoană pe măsură ce afacerile se redeschid după închiderea pandemiei COVID-19.

H4 Thermal ETD este compusă dintr-o cameră termică cu spectru infraroșu și funcții de analiză edge-based, care pot oferi o alternativă fără contact la metodele tradiționale de screening.

Introducerea H4 EDT face parte din suita de soluții de analiză a Motorola Solutions, concepută pentru a sprijini organizațiile în timp ce explorează opțiunile de a reveni în siguranță în birouri sau în facilități. Aceste oferte se concentrează pe elementele cheie de siguranță și securitate din jurul coronavirusului, inclusiv prevenirea, protecția și răspunsul, și acceptă angajamentul Motorola Solutions față de utilizarea responsabilă a analizelor, precum și drepturile individuale de confidențialitate.

Soluția Avigilon H4 Thermal ETD este acum disponibilă în Statele Unite, Regatul Unit, Filipine, Uniunea Europeană, Orientul Mijlociu, Brazilia, Bermude și Africa de Sud. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul web Avigilon.

Avigilon este un brand al Motorola Solutions. Motorola Solutions oferă platforme tehnologice de comunicații critice, software pentru centrele de comandă, securitate și analiză video, susținute de servicii gestionate și de asistență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here