Sursă fpto: Maars

Angajații din ziua de astăzi au nevoie de aceeași individualitate și flexibilitate la locul de muncă, pe care o experimentează în restul vieții – de la programul de lucru flexibil, la capacitatea de a lucra de acasă sau la birou, susțin cei de la Maars, un furnizor global de pereți arhitecturali.

Chiar și atunci când sunt la serviciu, oamenii vor să-și creeze propriul spațiu intim în structurile open-office și vor să își personalizeze propriile locuri de muncă. Tocmai aceste gânduri stau la baza sistemului de panouri modulare M923, care le permite angajaților să modifice și să decoreze panourile, să mute structura peretelui și să creeze tipul de spațiu pe care și-l doresc, mai spun cei de la Maars.

Construiți-vă propriul spațiu de lucru

Cu toate că arhitecții sunt școliți și pregătiți pentru a proiecta cele mai bune designuri de birouri, în cadrul acestor proiecte, oamenii tot doresc să-și creeze propriile spații de lucru, reamintesc cei de la Maars, iar tot mai multe companii își încurajează angajații să facă exact acest lucru. M923 este un sistem flexibil care le permite oamenilor să-și creeze cu ușurință mediul de lucru, dar care să rămână în conformitate cu intenția de design a arhitectului.

Designul open space

Este important ca spațiile birourilor să își păstreze caracterul deschis, deoarece aceste medii asigură o mai bună comunicare și colaborare. Totuși, chiar și persoanele care lucrează eficient în spații deschise își doresc un anumit nivel de intimitate, un spațiu de lucru mai definit. Deci, este important ca aspectele pozitive ale formatului „open space” să nu se piardă prin aplicarea unor pereți separatori permanenți; este important ca spațiul să rămână semi-deschis.

Conform companiei Maars, majoritatea soluțiilor existente pe piață sunt targetate pe un model de design anume și sunt foarte inflexibile, non-sustenabile și nu sunt reutilizabile. Și mai problematic, majoritatea nu oferă posibilitatea de interacțiune cu utilizatorul. Însă, M923 a fost conceput exact pentru a rezolva toate aceste provocări.

Flexibilitate și versatilitate

Sursă foto: Maars

Conceptul M923 combină decorațiuni moderne de perete, mobilier funcțional de birou și pereți mobili. Rezultatul este un sistem complet care asigură sentimentul de confidențialitate într-o manieră estetică și responsabilă din punct de vedere ergonomic.

Flexibilitatea și versatilitatea au jucat un rol major în dezvoltarea sistemului M923. De exemplu, panourile sunt disponibile în diferite culori și materiale (inclusiv mușchi, plută, panouri de absorbție, panouri albe și materiale textile). Utilizatorii pot schimba ușor aceste panourile și își pot proiecta singuri pereții.

Deoarece panourile modulare de perete sunt ușor de modificat, este posibil să ajustați aspectul unei camere foarte rapid și foarte ieftin. Mai mult, deoarece panourile sunt reutilizabile în proporție de 99%, sistemul este sustenabil și ecologic.

Datorită numeroaselor sale posibilități, M923 poate fi utilizat nu numai într-un mediu de birou, ci și, de exemplu, la evenimente sau în restaurante și magazine.

Aplicația pentru utilizatori și arhitecți

Utilizatorii și arhitecții pot descoperi toate variantele de utilizare ale sistemului de panouri M923 prin intermediul unei aplicații de realitate augmentată care este disponibilă în App Store și pe Google Play. Aplicația AR le permite utilizatorilor să monteze pereții personalizați, cu toate panourile disponibile, într-o cameră virtuală. Peretele auto-asamblat, cu tot cu accesorii, poate fi apoi comandat de la producător.

Cu M923, Maars oferă o soluție flexibilă pentru un loc de muncă ergonomic, care promovează productivitatea și sporește atmosfera de lucru. Deoarece M923 face posibilă proiectarea și organizarea propriului spațiu de lucru, compania a ales pentru acest produs sloganul “The wall is yours”.

Pentru mai multe informații, consultați pagina produsului M923.

Maars dezvoltă, produce, vinde și instalează pereți de înaltă calitate de mai bine de 70 de ani, punând la dispoziție soluții standard și personalizate pentru birouri, aeroporturi, școli, spitale, fabrici, magazine și hoteluri. Compania oferă peste 150 de tipuri pereți acustici și rezistenți la foc, testați în institute specializate din întreaga lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here