Sursă foto: Tork

Tork, un brand global de igienă pentru locul de muncă și o parte a conglomeratului Essity, face primii pași în industria software prin lansarea pe piață a unui software avansat de gestionare a curățeniei – Digital Cleaning Plans. Programul de gestionare a curățeniei include funcții de planificare, comunicare, administrare și monitorizare, acesta putând fi utilizat atât de companii cât și de departamente de curățenie de dimensiuni medii și mici.

Cu ajutorul Digital Cleaning Plans, companiilor și departamentelor de curățenie li se oferă posibilitatea de a experimenta un mod de operare mai eficient, care poate simplifica sarcinile de curățenie.

Pentru manageri, acest nou software vine cu destul de multe avantaje, inclusiv capacitatea de a planifica și delega sarcini. De asemenea, el permite raportarea ușoară pentru monitorizarea exactă a clienților. Rezultatul este o mai bună îndeplinire a acordurilor la nivel de serviciu și o clientelă mai satisfăcută.

Comunicarea îmbunătățită a personalului

Datorită instrucțiunilor clare, întotdeauna disponibile în cadrul software-ului, Tork Digital Cleaning Plans permite o comunicare îmbunătățită între personalul de curățenie și între departamentul sanitar și management. Cu ajutorul acestui software, personalul de curățenie poate rezolva rapid și ușor sarcinile și poate raporta problemele conducerii, comunicând și încărcând imagini direct în program.

De asemenea, Digital Cleaning Plans simplifică și introducerea de personalului nou venit în sistem și transferurile între membrii personalului în timpul schimburilor de tură.

Programul Digital Cleaning Plans este considerat ca fiind primul pas în digitalizarea operațiunilor de curățenie, însă acesta poate aduce și mai multă plus valoare atunci când este utilizat împreună cu serviciile de curățenie bazate pe date de la Tork, precum Tork EasyCube, o rețea de distribuitoare echipate cu senzori care alertează facility managerii (FM) exact când și unde apar nevoile de curățare.

Pentru a afla mai multe despre Digital Cleaning Plans și pentru a descărca gratuit software-ul, accesați pagina web a companiei Tork.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here