Kärcher, un furnizor global de tehnologii de curățare, tocmai a prezentat Kärcher BD 80/100 W Bp Classic, o mașina de frecat-aspirat condusă manual, concepută pentru utilizarea frecventă, de zi cu zi, care se întâmplă să aibă și un preț accesibil. Controalele intuitive ale utilizatorilor și construcția extrem de robustă fac din BD 80/100 o soluție fiabilă pentru curățenia zilnică, fără a sacrifica calitatea, susține compania. Capul de perie robust și ușor de întreținut, dotat cu discuri, oferă un traseu de curățare cu o lățime de aproximativ 81 de centimetri, ceea ce face ca dispozitivul să fie ideal pentru zonele mari, intens traficate.

Masina frecat-aspirat BD 80/100 W Bp Classic oferă o acoperire excelentă a suprafețelor, un design simplu – user-friendly – și materiale solide pentru a oferi o performanță eficientă de curățare. BD 80/100 are o tracțiune puternică, care permite deplasarea fără problemă pe suprafețe aflate în pantă și oferă o manevrabilitate ușoară.

Componentele care sunt expuse extrem în condiții de lucru dificile, cum ar fi racleta și capul de perie cu disc, sunt fabricate din aluminiu turnat. Datorită discurilor cu acoperire de aproximativ 81 de centimetri, a rezervorului de 98 de litri și a vitezei maxime de curățare de până la 3 km/h, care poate fi reglată continuu, mașina este capabilă să curețe suprafețe de până la 4.000 de metri pătrați.

În cazul zonelor cu foarte multă murdărie sau pentru situații în care doriți să eliminați straturi de vopsea, presiunea de contact a periilor poate fi crescută în orice moment de la 88 lbs până la 200 lbs. Conceptul simplu de funcționare, cu puncte de atingere galbene și adaptorul de tip ”Home Base”, pentru transportul echipamentelor de curățare manuală, îi oferă operatorului un confort și o flexibilitate deosebită.

Kärcher BD 80/100 W Bp Classic este proiectat pentru a fi ușor de utilizat, fiind dotat cu funcții precum:

-Compartiment de depozitare în spate pentru accesorii;
-Recuperare perfectă în viraje de 180 de grade;
-Frână automată integrată în cutia de viteze; și
-Platformă pentu perii din aluminiu inclusă.

Avantajele suplimentare includ: butoanele de selecție a direcției, comutator pornire / oprire, manetă de operare, apelare rapidă și debit de apă complet reglabil.

Mașina este dotată cu o platformă de frecare robustă, pentru care au fost utilizate materiale rezistente pentru piesele cele mai critice. Acest lucru generează costuri mai mici de reparație, timp mai redus și durată de viață mai lungă a mașinii (opțiunile de baterie cu lichid și AGM sunt disponibile, inclusiv un încărcător de raft).

Presiunea reglabilă a periei permite o flexibilitate mult mai mare pentru curățarea tuturor tipurilor de pardoseli, fiind un echipament foarte adaptabil la nevoile specifice ale aplicațiilor utilizatorilor. De asemenea, dacă se utilizează o presiune ridicată, BD 80/100 W Bp Classic este foarte util pentru a elimina straturile vechi de ceară și murdărie de pe podea, sugerează compania.

Pentru mai multe informații ale Kärcher BD 80/100 W Bp Classic, vizitați site-ul web al companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here