Sursa foto: Lynxspring

Lynxspring, un dezvoltator și furnizor de platforme deschise software și hardware pentru clădiri inteligente și integrări și aplicații între dispozitive și întreprinderi, a anunțat recent disponibilitatea unui nou controller de bord complet programabil, JENEsys Edge 534 Controller Monnit, pentru conectivitate directă la senzorii wireless Monnit.

Parte a portofoliului său de produse Edge Enabled din gama Lynxspring, JENEsys Edge 534 Monnit Controller cu 34 I/Os oferă o stivă completă Niagara Framework și un transceiver wireless de 900 MHz încorporat, creând astfel un dispozitiv edge de calitate, pentru conectarea la senzori Monnit și pentru implementarea unei rețele de senzori de senzori în mediul unei clădiri. Senzorii wireless amplifică avantajele soluțiilor inteligente de clădiri datorită ușurinței conectivității, prezentând totodată un caz de afaceri puternic pentru sistemele wireless în raport cu sistemele cu fir, datorită costurilor pentru forța de muncă și de cablare, subliniază compania Lynxspring.

Acest controler multiplu, despre care se spune că este primul de acest fel, combină funcțiile și funcționalitatea completă a conectivității senzorului Niagara 4, IP, conectivitate wireless, capacitatea de web serving, schimb de date și control integrat cu un radio Monnit on-bord care se conectează la senzorii Monnit, eliminând astfel nevoia de gateway-uri Monnit suplimentare.

JENEsys Edge 534 Monnit Controller funcționează folosind software-ul Niagara ProBuilder / Niagara Workbench, instrumentele de programare standard Niagara 4 și Fox Protocol, fiind capabil să se conecteze cu ușurință la un Niagara Supervisor, un Enterprise și la Cloud.

Această primă versiune a JENEsys Edge 534 Monnit Controller acceptă nouă tipuri de senzori, printre care:

Senzori cu apăsare de buton
Senzori de contact uscat
Senzori de umiditate
Senzori de mișcare PIR
Contoare de impulsuri cu 1 intrare
Senzori de temperatură
Senzori de înclinare
Ranger comercial cu ultrasunete
Senzori de detectare a apei

Alte tipuri suplimentare de senzori sunt planificate pentru lansare în lunile următoare.

JENEsys Edge 534 Monnit Controller face parte dintr-o familie de hardware-uri modulare și deschise, bridge-uri și gateway-uri construite pe platforma hardware Onyxx a companiei, special concepute pentru a sprijini aplicațiile edge-to-enterprise și Cloud pe mai multe segmente de piață. Această unitate puternică îndeplinește cerințele industriei clădirilor de a conecta, gestiona și controla datele mai aproape de locul în care acestea se află de fapt, indiferent dacă datele se află într-o singură instalație, într-un mediu multi-site sau la nivel de echipament. Versatilitatea, funcționalitatea și amprenta largă a controlerului JENEsys Edge 534 Monnit, folosind cea mai largă platformă a industriei, face ca această soluție să fie una foarte puternică, dar și eficientă din punct de vedere al costurilor.

Mai multe informații despre JENEsys Edge 534 Monnit Controller și toată tehnologia, produsele și serviciile oferite de Lynxspring sunt disponibile pe site-ul companiei. Înglobând platforme software și hardware deschise, Lynxspring dezvoltă, produce și distribuie soluții edge-to-enterprise și tehnologie IoT pentru clădiri inteligente, sisteme de gestionare a energiei, soluții de control al echipamentelor, aplicații speciale machine-to-machine și aplicații IoT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here