Furnizorul global de tehnologie multi-industrială Johnson Controls a lansat recent versiunea 3.4 a firmware-ului său de control al echipamentelor SMART. Firmware-ul actualizat încorporează o nouă caracteristică cunoscută sub numele de Continuous Reset Single Zone Control (sau CRSZ Control).

Spre deosebire de modul de funcționare al sistemelor tradiționale Single Zone Variable Air Volume(VAV), compania susține că CRSZ Control oferă un control precis al confortului spațiului, maximizând economiile de energie.

CRSZ este o caracteristică de control care permite configurarea câmpului unei operațiuni VAV cu o singură zonă și este o caracteristică unică a companiei Johnson Controls pentru piața HVAC. Aceasta oferă un plus de confort și economii de energie prin echilibrarea staționării compresorului și a vitezei ventilatorului astfel încât să asigure o temperatură zonală stabilă și un control al umidității, explică oficialii companiei.

Confortul sporit și economiile de energie sunt atinse prin intermediul controlerului Smart Equipment, care utilizează mai multe intrări, cum ar fi temperatura spațiului operațional (OprST), temperatura aerului de alimentare (SAT) și senzorii bobinei vaporizatorului (EC). Aceste caracteristici ajută la reglarea vitezei ventilatorului și a poziționării compresorului pentru a oferi un confort optim în timp ce utilizați cât mai puțină energie posibilă.

CRSZ Control operează la turația minimă a ventilatorului necesară pentru a maximiza economia de energie și confortul. Pe baza procentului cererii de răcire, CRSZ utilizează un algoritm care se concentrează asupra menținerii temperaturii spațiului / zonei, în funcție de schimbarea caracteristicilor de încărcare. Acest sistem este o caracteristică specificabilă, care se potrivește unei game largi de aplicații.

Pentru mai multe informații despre versiunea 3.4 a firmware-ului SMART Device Control, vizitați site-ul web al companiei.

Portofoliul tehnologic al diviziei Johnson Controls Building Technologies & Solutions integrează toate aspectele unei clădiri – sisteme de securitate, managementul energiei, protecție împotriva incendiilor sau HVACR – și include branduri de încredere precum Tyco, YORK, Metasys, Ruskin, Titus, Frick, PENN, Sabroe, Simplex și Grinnell.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here