Johnson Controls a lansat OpenBlue, o suită completă de soluții și servicii conectate care combină cei 135 de ani de experiență în construcții ai companiei cu tehnologia de ultimă oră.

Atunci când este integrată cu sistemele de bază pentru clădiri ale Johnson Controls și îmbunătățită de partenerii tehnologici, platforma digitală deschisă va face spațiile comune mai sigure, mai agile și mai sustenabile. OpenBlue speră să creeze „planul de viitor” pentru a ghida clădirile inteligente și sustenabile, susțin reprezentanții companiei.

Suita de soluții conectate permite noi experiențe pentru ocupanți, siguranță și securitate sporită și un nou nivel de sustenabilitate, propulsată de tehnologia conectată de ultimă oră.

Platforma infuzează suita de soluții și servicii OpenBlue cu inteligență artificială (AI), combinând date atât din interiorul, cât și din exteriorul clădirilor. Prin combinarea sistemelor separate în mod tradițional, OpenBlue va permite conectarea fiecărei părți a unei clădiri, creând astfel noi posibilități pentru spații mai inteligente, mai eficiente și sustenabile.

Caracteristicile noii soluții Johnson Controls includ:

Răspuns prin flexibilitate dinamică: OpenBlue va permite clădirilor să treacă în diferite moduri pentru a aborda o varietate de situații critice. Modurile pot include gestionarea accesului la clădire, fluxul de aer, operarea liftului, încuietorile ușilor, iluminatul și colaborarea deschisă, precum și alte setări de mediu și siguranță.
Implementarea soluțiilor împotriva COVID-19: OpenBlue conectează produsele, tehnologia și serviciile Johnson Controls pentru a ajuta clienții să se întoarcă la muncă într-un mod cât mai sigur și eficient posibil. Aceste soluții și servicii includ urmărirea contactelor, monitorizarea distanțării fizice, camere termice, aer curat,
medii fără atingere, gestionarea conformității și raportării, optimizarea energiei, monitorizare avansată a siguranței și multe altele.
Multiple suite de soluții, în funcție de nevoile clienților: OpenBlue va conține mai multe suite de soluții de servicii infuzate de AI, care oferă capabilități avansate, cum ar fi diagnosticarea la distanță, întreținerea predictivă, evaluările avansate ale riscurilor, monitorizarea conformității și multe altele.
Securitate: OpenBlue a fost proiectat având în prin plan siguranța, iar acesta le va permite clienților să aceseze soluții SbD (secure by design). Fiecare dintre ofertele OpenBlue a fost dezvoltată folosind protocoale de proiectare robuste pentru procesul de securitate și confidențialitate.
Creșterea economiilor de energie și îmbunătățirea calității aerului interior (IAQ): Prin conectarea echipamentelor HVAC cu ajutorul new data și AI, utilizatorii platformei se pot aștepta la economii de costuri de la 20% până la 60% prin optimizarea performanței întregului sistem HVAC în ceea ce privește costurile energetice și parametrii IAQ.

Platforma OpenBlue a celor de la Johnson Controls reunește tehnologia operațională tradițională, sistemele IT existente și aplicațiile cloud infuzate cu AI și tehnologie de ultimă generație, cum ar fi gemenii digitali, permițând generarea de insight-uri, integrare și colaborare. OpenBlue va permite tehnologiilor de operare să comunice și să se integreze fără probleme într-o gamă largă de sisteme

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here