ISSA, asociația mondială a industriei de curățenie, tocmai a anunțat lansarea noului său program de consultanță Cleaning Management Institute (CMI). Dezvoltat în colaborare cu Cleaning Change Solutions a celor de la Cleaning Management Concepts, programul de consultanță CMI ajută organizațiile de curățenie și furnizorii de servicii interne să avanseze și să își reorganizeze operațiunile și sistemele printr-o abordare holistică în șapte etape.

Brant Insero, director ISSA pentru educație, formare, certificări și standarde, susține că asociația a aflat de la profesioniștii din această industrie – în special furnizorii de servicii – că se simte o nevoie urgentă de a implementa o schimbare completă modului de desfășurare a activităților, printr-o abordare în mai multe etape.

Furnizorii de servicii se află sub o presiune extremă pentru a-și desfășura activitatea la niveluri ridicate, reducând în același timp resursele necesare, subliniază reprezentanții ISSA. În îndeplinirea misiunii sale, ISSA a dezvoltat o modalitate de ai ajuta membrii săi prin intermediul programului de consultanță CMI, o metodologie consultativă multi-touch, prin care aceștia să poată evalua oamenii, procesele, aparițiile și logistica și – în final – să evalueze calitatea transformării operațiunilor.

O organizație ce furnizează servicii și soluții de curățenie realizează acest lucru printr-o serie de consultări axate pe cultura companiei, instruire, leadership și volumul de muncă.

Potrivit unuia dintre fondatorii Clean Change Solutions, scopul acestui demers este de a ajuta organizațiile specializate în servicii de curățenie să treacă de la un mod haotic și reactiv de desfășurare a activităților, la un sistem standardizat, utilizând soluții inovatoare care duc la o rentabilitate sporită și la sustenabilitate pe termen lung.

Programul de consultanță CMI completează misiunea ISSA de a schimba modul în care lumea privește procesele de curățenie, servind ca o resursă de frunte pentru informații, educație, networking și oportunități comerciale. Reprezentanții ISSA spun că furnizorii de servicii interne și antreprenorii de servicii de construcții vor putea dobândi beneficii directe și aplicabile din acest nou program benefic.

CMI Consulting ajută companiile de curățenie copleșite de cererile industriei, care se luptă să-și îmbunătățească satisfacția la locul de muncă pe toate nivelurile, este de părere și Jenean Merkel Perelstein, process owner for Culture Change and Leadership Training for Cleaning Change Solutions.

Unul dintre membrii ISSA Canada, TAAB Cleaning Services din Toronto, a accesat programul de consultanță CMI prin intermediul Cleaning Change Solutions, pentru a evalua potențialul de operare. Încă de la faza evaluării la fața locului, această companie a început să vadă îmbunătățiri ale proceselor de training, a sistemelor de operare și a culturii companiei. În cele din urmă, cei de la TAAB Cleaning Services au economisit timp, efort și bani, spune ISSA. În plus, compania oferă, de asemenea, un mediu de muncă mai sănătos pentru angajați și servicii holistice pentru clienții lor.

Echipa din spatele programului de consultanță CMI are peste 150 de ani de experiență în implementarea sistemelor standardizate concepute pentru a lucra pentru organizațiile de curățenie de toate dimensiunile. Serviciile de consultanță sunt disponibile membrilor ISSA din Statele Unite, Canada, Regatul Unit și America Latină.

Pentru mai multe informații, vizitați pagina web a CMI Consulting. Cleaning Management Institute (CMI) este brațul educațional al ISSA, axat pe certificare, instruire, educație și îmbunătățirea carierei pentru profesioniști din industria comercială și rezidențială de curățenie / întreținere a instalațiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here