CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 82

Consiliul consultativ global Biorisk (GBAC), o divizie a ISSA, a lansat programul de acreditare GBAC STAR ™ pentru curățenie, dezinfectare și prevenirea bolilor infecțioase.

Descris drept „singurul sistem de prevenire, reacție și recuperare după focare din industrie”, GBAC STAR stabilește cerințe pentru asistarea facilităților cu practici de lucru, protocoale, proceduri și sisteme pentru controlul riscurilor asociate agenților infecțioși, precum SARS-CoV-2, virus care cauzează boala COVID-19. Criteriile de acreditare și aplicațiile pentru facilități sunt acum disponibile pe www.gbac.org.

Ideal pentru birouri, restaurante, hoteluri, aeroporturi, centre de convenții, stadioane și alte spații publice de toate dimensiunile, programul GBAC STAR evaluează pregătirea unei facilități și oferă personalului instruire pentru prevenirea și contenția bioriscului. Programul stabilește, de asemenea, un cadru pentru cele mai bune practici de comunicare și conștientizare.

Criteriile și procesul de acreditare

Programul bazat pe performanță permite facilităților să creeze și să mențină un program eficient de curățare, dezinfectare și prevenire a bolilor infecțioase. Pentru a obține acreditarea GBAC STAR, facilitățile trebuie să demonstreze conformitatea cu cele 20 de elemente ale programului, care variază de la procedurile de operare standard și strategiile de evaluare a riscurilor până la echipamentele de protecție personală și măsurile de pregătire și răspuns la situații de urgență. Facilitățile vor putea aplica online și vor furniza toată documentația și dovezile justificative odată cu trimiterea cererii lor. Consiliul de acreditare GBAC STAR stabilește starea tuturor facilităților GBAC STAR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here