Intelligent Security Systems (ISS), un furnizor global de sisteme inteligente de management video (VMS) și analitice native, a introdus o suită de îmbunătățiri pentru soluțiile sale de securitate VMS și analitice în cadrul evenimentului de securitate GSX 2019, care a avut loc în luna septembrie.

SecurOS Cluster Technology

Soluția nativă dezvoltată de companie, SecurOS Cluster Technology, oferă funcții avansate de server de reîncărcare și de eroare pentru a vă asigura că datele video critice nu sunt întrerupte și nici pierdute din cauza potențialelor defecțiuni ale serverelor. Tehnologia „Failover” trece producția la o instalație de rezervă atunci când sistemul necesită întreținere sau se prăbușește, iar tehnologia „failback” returnează producția la locația inițială după trecerea evenimentului.

În cazul în care un server fizic pică, SecurOS Cluster devine o entitate portabilă virtuală, care nu mai este atașată de hardware și migrează automat operațiunile către un singur sau mai multe servere aflate în așteptare, oferind atât funcționalitate de failover, cât și de failback.

Prin suportarea diferitelor configurații, de la o configurație a serverului 2 + 1 la câteva zeci de servere, SecurOS Cluster este proiectat pentru a preveni pierderea de date, închiderea procesului de gestionare a securității sau pierderea arhivei video care rezultă din întreruperea serverului.

Timpul de recuperare a serverului video SecurOS Cluster de pe nodul de rezervă este cuprinsă între 30 și 120 de secunde, timp în care operatorii pot vizualiza imaginile video în direct, utilizând transmisia multicast. SecurOS Cluster acceptă, de asemenea, posibilitatea de a restaura date arhivate de pe cardul SD al camerei, prin intermediul tehnologiei SecurOS EdgeStorage Sync.

SecurOS Cluster este o caracteristică încorporată pe întreaga suită de soluții VMS și analitice SecurOS ale companiei ISS. Utilizatorii nu trebuie să achiziționeze și să utilizeze niciun software de virtualizare sau de clustering de la terți pentru a profita de soluția de failover și de failsafe a SecurOS Cluster, notează compania.

Analiticele SecurOS FaceX

ISS a prezentat, de asemenea, puternicul nou modul de analiză al soluției SecurOS, FaceX. FaceX este proiectat pentru a transcende soluțiile tradiționale de recunoaștere facială destinate doar pentru supraveghere video, oferind un și un nivel ridicat de precizie necesar pentru autentificarea controlului accesului (ID). Ideal pentru aplicații de control al accesului cu un singur factor și multi-mod mainstream, SecurOS FaceX oferă proiectanților de sistem o soluție de analiză polivalentă, eficientă din punct de vedere al costurilor.

SecurOS FaceX este proiectat pentru a permite utilizarea unei serii de caracteristici și funcții de recunoaștere facială total noi, cu cele mai ridicate niveluri de precizie și cu rate foarte mici de eșec. Pe lângă extinderea detecției faciale pentru a include imagini de profil, SecurOS FaceX poate clarifica o căutare în baza de date, bazată pe caracteristici specifice feței, cum ar fi vârsta, sexul și etnia, precum și prin culoarea părului, prezența părului facial, ochelari, pălării sau alte accesorii pentru cap și pete de chelie. .

Cel mai notabil este faptul că SecurOS FaceX rezolvă provocările de lungă durată privind recunoașterea facială legate de unghiurile de vizualizare ale camerei, expresiile faciale și condițiile de iluminare diverse, oferind o gamă mult mai mare de potriviri de identitate și autentificare. SecurOS FaceX compară imaginile capturate cu bazele de date ale unor persoane cunoscute sau fețele capturate din fluxurile video, extinzând utilizarea recunoașterii faciale pentru a căuta persoane în timpul desfășurării evenimentelor în timp real.

Căutările pot fi realizate, de asemenea, utilizând caracteristici faciale specifice comparate cu mai multe ”liste de veghe” și o bază de date practic nelimitată de imagini faciale. SecurOS FaceX acceptă, totodată, autentificarea cu mai mulți factori pentru implementarea cu sisteme de control de acces pentru aplicații precum căutarea criminalistică.

Funcțiile SecurOS FaceX suplimentare includ:

Căutări pe bază de fotografie sau captură de ecran
Căutări consecutive pe fețe
Integrare cu mai multe liste de veghe
Mărimea nelimitată a bazei de date de recunoaștere facială
Mai multe liste de veghe și capabilități de gestionare a bazelor de date
Importarea în serie a imaginilor în bazele de date de recunoaștere facială
Detectarea automată a imaginilor faciale redundante
Arhitectură centralizată distribuită, scalabilă
Monitorizarea bazată pe imagine a fețelor captate și a fețelor recunoscute
FaceX oferă, de asemenea, raportări detaliate și valori pentru agregarea datelor pentru investigațiile medico-legale.

SecurOS FaceX este compatibil și cu platforma VMS (SecurOS v.10 Video Management System) recent îmbunătățită de ISS, încorporând toate funcționalitățile FaceX, inclusiv capacitatea de a adăuga și importa fișiere, de a efectua căutări și multe altele, cum ar fi integrarea fără control a accesului.

Pentru mai multe informații despre tehnologie sau SecurOS v.10 VMS, accesați site-ul web ISS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here