ROFMA va invita sa participati saptamana aceasta – vineri 15 februarie, de la 18:00 – la o seara de networking intr-un cadru destins: The Wine Bistro Vinexpert.

Intalnirea este prima dintr-un sir de evenimente de networking gazduite de asociatia noastra sub titlul ROFMA Drinks & Talks. Organizate in jurul unor teme interesante pentru comunitatea specialistilor in facility management si workplace management, serile de networking ROFMA Drinks & Talks reprezinta o ocazie de a va intalni cu colegi si specialisti in WM & FM si in diverse domenii conexe pentru a impartasi, intr-o atmosfera relaxata, din experienta dumneavoastra si pentru a dezbate diverse problematici, cazuri reale si situatii cu care va confruntati.

De asemenea, aceasta serie de intalniri reprezinta si o modalitate excelenta de a va extinde reteaua de contacte profesionale.

Prima editie ROFMA Drinks & Talks este organizata in jurul temei calitatii aerului din cladiri, iar invitatul special al serii este dr. Daniela Rusea, chimist medical principal toxicologie, cu o vasta experienta in domeniul analizei calitatii aerului din interior.

Afla mai multe detalii despre evenimentul ROFMA Drinks & Talks

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here