Campania “Informat! Care este planul tău?” reprezintă o campanie iniţiată de BMF GRUP şi promovată de Wall Street, prin care ne dorim să atragem atenţia în ceea ce priveşte activitatile de zi cu zi, astfel încât o clădire să fie menţinută în parametrii pentru care a fost ocupată. De asemenea, dorim îndrumarea şi informarea utilizatorilor clădirii, pentru a şti cum să reacţioneze în caz de calamitate.

BMF GRUP a remarcat că activitatea de educare şi de conştientizare a populaţiei este esenţială pentru a îmbunătăţi gradul de cunoaştere şi înţelegere a problemelor privind siguranţa, atât în rândul populaţiei, al proprietarilor de clădiri, cât şi al autorităţilor publice.

Împreună cu BMF GRUP, promotorul acestei campanii, vom porni într-o călătorie inedită în culisele clădirilor şi ale facility managementului, o lume prea puţin cunoscută multora, dar atât de vitală tuturor. 85% din timp îl petrecem în interiorul clădirilor, aşadar este primordial ca în fiecare clădire să existe o echipă puternică de facility management, care să fie instruită şi pregătită pentru a interveni în caz de situaţii de urgenţă sau dezastre.

Sursa: Wall-Street.ro 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here