Genetec, un furnizor de tehnologie de securitate unificată, siguranță publică, operațiuni și informații de afaceri, a anunțat recent lansarea noul modul de registru a camerei pentru Genetec Clearance, un sistem digital de gestionare a dovezilor care facilitează colaborarea dintre agențiile de siguranță publică, departamentele de securitate corporativă, întreprinderile și publicul.

Probele video reprezintă un instrument de neprețuit pentru a ajuta anchetatorii să analizeze evenimentele și să rezolve infracțiunile. Cu toate acestea, procesul de preluare a dovezilor înregistrate de pe camerele de supraveghere amplasate atât în orașe, cât și întreprinderi private situate în apropierea zonei în care a avut loc un incident poate fi unul destul de greoi și consumator de timp, ceea ce poate duce la întârzieri într-o investigație și crește riscul ca anumite probe să fie omise, subliniază Genetec.

Noul modul al sistemului Genetec Clearance simplifică procesul de solicitare video și îmbunătățește colaborarea între companii și agențiile de siguranță publică. Organizațiile pot partaja un registru al camerelor pe care le au montate – inclusiv camerele de supraveghere, camerele de corp dar și camerele on-board de la diferiți producători – pentru a permite utilizatorilor autorizați să identifice rapid camere de interes și să solicite videoclipuri pentru care ar putea ajuta la o investigație.

Posibilitatea administratorilor de a personaliza formularele de solicitare și fluxul de lucru necesar pentru aprobare asigură, de asemenea, protocoalele la eliberarea imaginilor către o parte solicitantă. Odată aprobată o solicitare, înregistrările criptate pot fi trimise automat către anchetă autorizată, menținând totodată lanțul de probe. Genetec Clearance acceptă o varietate de codecuri video, astfel încât destinatarii pot examina cu ușurință înregistrările de pe un browser web fără a fi nevoie să descarce și să instaleze un player video separat.

Pentru mai multe informații despre Genetec Clearance și noul modul de registru, vizitați site-ul web Genetec. Furnizorul de tehnologie cu sediul în Montréal, Canada, își servește clienții la nivel mondial printr-o rețea extinsă de distribuitori, integratori, parteneri acreditați și consultanți din peste 80 de țări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here