Armstrong Fluid Technology, un inovator în proiectarea, ingineria și fabricarea echipamentelor inteligente cu flux de fluide utilizate în întreaga lume, a prezentat noul său sistem Design Envelope IPC 9521 Integrated Plant Control System, proiectat pentru a îmbunătăți în mod semnificativ eficiența de funcționare a instalațiilor de răcire, ce utilizează răcitoare identice cât și non-identice. Acesta este disponibil cu o caracteristică opțională de optimizare TowerMax pentru instalațiile de răcire cu viteză variabilă.

Printre caracteristicile sistemului Design Envelope IPC 9521 Integrated Plant Control System se numără:

Controlează până la cinci răcitoare, turnuri de răcire și sisteme de automatizare a clădirilor (BAS)
NU are limitări în ceea ce privește dimensiunea instalației sau capacitatea de răcire
Este pre-programat și pre-testat pentru o instalare ușoară
Capacități de gestionare a aluviunilor
Interfață user-friendly și setări de comunicare predefinite
Cost de instalare scăzut, cu opțiuni de upgrade
Opțiune TowerMax

Conceput folosind algoritmi avansați de operare pentru a reduce consumul de energie și de apă, opțiunea TowerMax este o caracteristică de optimizare care poate ajuta instalațiile de răcire cu viteză variabilă să obțină economii de energie de până la 45%. Acesta complementează atât sistemele noi, cât și cele existente de management al clădirilor (BMS) și funcționează cu toate mărcile de răcitoare și turnuri de răcire pentru a satisface cerințele sistemului de evaluare a clădirilor ecologice Green Mark.

Opțiunea TowerMax include, de asemenea, un abonament de un an la serviciul de management al performanței ECO * Pulse HVAC Health Management al celor de la Armstrong. ECO * Pulse a fost creat pentru a maximiza și a menține economiile de apă și energie pentru întreaga instalație.

Pentru mai multe informații despre sistemul Design Envelope IPC 9521 Integrated Plant Control System și opțiunea TowerMax, vizitați site-ul web Armstrong Fluid Technology. Cu experiență vastă în controlul bazat pe cerere, digitalizare, fluxul de fluide și transfer de căldură, Armstrong oferă sisteme de fluide eficiente din punct de vedere al energiei și eficiente din punct de vedere al costurilor, inclusiv sisteme HVAC, instalații sanitare și sisteme siguranță împotriva incendiilor, destinate profesioniștilor și proprietarilor de clădiri din întreaga lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here