Curățenia poate fi o corvoadă pentru foartă multă lume, chiar dacă vorbim despre o persoană foarte bine organizată și harnică. Viața modernă vine cu tot soiul de provocări, fie că este vorba de lipsa de timp sau oboseala care apare după o zi încărcată la serviciu. Din fericire, avansul tehnologic al zilelor noastre a dus la o dezvoltare destul de puternică a industriei gadgeturilor, inclusiv în ceea ce privește dispozitivele menite să vă ajute cu procesul de curățenie în locuințe sau la birouri.

Mai jos regăsiți o listă cu unelte de curățenie inteligente, care vă pot scuti de bătăile de cap și vă pot ușura viața:

Robot aspirator conectat la Wi-FI

iRobot Roomba 690 (prețurile pornesc de la 279,99 USD)

Sistemul de curățare în trei trepte al aspiratorului iRobot se poate adapta la mai multe tipuri de podea, navighează în jurul obiectelor, răspunde la comenzile vocale cu ajutorul asistenților inteligenți Alexa sau Google Assistant și poate funcționa timp de o oră în continuu. Dotat cu un aspirator puternic și o perie laterală eficientă, împreună cu capacitatea sa de a fi programat și controlat prin intermediul unei aplicații, iRobot este un competitor demne pentru aspiratoarele tradiționale, de înaltă performanță.

Litiere cu sisteme de auto-curățare

Litter-Robot III Open-Air Automatic Self-Cleaning Litter Box (al cărui preț începe de la 499 USD) va ușura viața oricărui proprietar de pisici. Această litieră futuristă elimină aproape complet una dintre sarcinile mai neplăcute asociate cu a fi proprietarul unei pisici, prin separarea automată a nisipului sau silicatului curat și aruncarea materiilor într-un sertar dotat cu filtru de carbon. Acesta are o intrare mare pentru pisici de toate dimensiunile și este ideal pentru gospodăriile cu mai multe pisici.

BrilliantPad Self-Cleaning, Automatic Indoor Dog Potty (preț 149,99 USD) este un alt gadget care elimină necesitatea de a curăța după animalele de companie, fiind recomandat pentru câinii sub 25 de kilograme. Cronometrul reglabil schimbă automat pad-ul extrem de absorbant o dată, de două ori sau de trei ori pe zi, în timp ce senzorul din dotare se asigură că aparatul nu va porni niciodată în timp ce câinele dumneavoastră încă îl folosește.

Purificator de aer

Purificatorul de aer GermGuardian 3-in-1 cu filtru HEPA True și Sanitizer UV-C (preț 79,99 USD,)

Acest purificator de aer 3-în-1 are un filtru HEPA adevărat pentru a capta 99,97% din praful și alergenii cu dimensiuni mici de 0,3 microni din aer, este dotat lumină UV-C pentru a ucide germenii aerieni și cu un filtru de cărbune pentru a capta mirosurile. Este un echipament revoluționar pentru oricine este grav afectat de alergii și este sensibil la impuritățile aerului.

Mop robotic


iRobot jet Braava jet 240 Robot Mop (preț 174,84 USD + iRobot Braava jet Wet Mopping Pads – 7,99 USD pentru un set de 10 bucăți)

Utilizarea unui mop atunci când faceți curățenie este foarte utilă pentru podelele din lemn masiv, faianță și piatră. Acest mop robotic poate ajunge în acele locuri greu accesibile din jurul toaletelor, a chiuvetelor și sub dulapuri, astfel încât fiecare parte a casei dumneavoastră să strălucească. Gadgetul va alege în mod automat metoda corectă de curățare – mop umed, măturare umedă sau măturare uscată – în funcție de tipul de pad pe care îl atașați. Înainte de a pulveriza podeaua pentru a înmuia murdăria și resturile, mașina verifică împrejurimile asigurându-se că nu vă va stropi mobilierul și pereții

Scrubber electric

SonicScrubber cu 5 capete de pensule (preț de la 22,44 USD)

Funcționând ca un fel de periuță de dinți electrică pentru aparatele și suprafețele dumneavoastră, SonicScrubber ușurează efortul manual pe care îl depuneți de obicei în curățare, făcând procesul mai ușor și mult mai rapid. Acesta vine cu cinci capete de perii diferite, pe care să le folosiți pe o varietate de suprafețe, de la o plită până la gresie.

Sistem de curățare a vaselor de toaletă

Sistemul de curățare a vaselor de toaletă Fluidmaster Flush ‘N’ Sparkle (preț 13,84 USD) vă va face să puneți la revedere zilelor în care vă spălați toaleta manual. Spre deosebire de comprimatele de înălbitor, care sunt aruncate în rezervor și care ar putea să vă distrugă sistemul septic, Flush ‘n Sparkle introduce o soluție de curățare direct în tubul flotor al valvei de spălare, astfel încât niciun produs chimic să nu atingă niciodată clapeta sau supapa de umplere. Fiecare cartuș durează până la trei luni și este ușor de înlocuit.

Aparat de curățat cuptorul cu microunde

Topist Angry Mama Microwave Cleaner (preț de la 14,54 USD)

Cel mai probabil nu curățați interiorul cuptorului cu microunde atât de des pe cât ar trebui, ajungând astfel să curățați resturile de mâncare suspectă și petele de băuturi doar atunci când este absolut necesar. Acest accesoriu simplu nu folosește substanțe chimice, iar tot ce trebuie să faceți este să umpleți corpul dispozitivului cu apă, oțet și suc de lămâie, apoi să porniți cuptorul cu microunde pe setarea înaltă pentru mai aproximativ de 10 minute. Aburul din soluție descompune reziduurile arse de mâncare, astfel încât să puteți șterge cu ușurință interiorul cuptorului.

Coș de gunoi cu două compartimente

Coșul de gunoi simplehuman Liner Rim Dual Bucket Rectangular Recycling Step Trash Can with Liner Pocket (de 58 litri) (preț 199,99 USD)
Cu toate că prețul este destul de ridicat, acest dispozitiv poate fi unul destul de util în ceea ce privește sănătatea dumneavoastră, deoarece un coș de gunoi prea plin nu doar că este inestetic, ci poate fi și nesănătos. Această soluție elegantă, de mari dimensiuni și eficientă în spațiu are două compartimente separate, garnituri care se potrivesc perfect pentru ca gunoiul să nu cadă niciodată și o pedală puternică care să nu se rupă.

Curățător automat pentru covoare

BISSELL SpotBot Pet Handsfree Spot and Stain Portable Carpet and Upholstery Cleaner (preț 159.99 USD)

Covorul este ușor de pătat și notoriu de dificil de curățat. Proprietarii de animale de companie adoră în special acest curățător portabil pentru în cazul în care se întâmplă ”accidente neașteptate”. Dispozitivul pulverizează automat, periază și aspiră covoarele pentru a îndepărta atât petele de suprafață cât și petele dure, adânci, printr-o simplă apăsare a butonului.

Robot de curățat geamurile

Gladwell Gecko Robot Cleaner Window (preț 149,99 USD)

Curățarea geamurilor este o operațiune incomodă și poate fi de-a dreptul periculoasă uneori. În loc să vă balansați în mod precar pe o scară înaltă, solicitați ajutorul robot de curățat geamurile, care vine cu o telecomandă, astfel încât să puteți îi controla mișcările. Padurile sale din microfibră lavabile freacă eficient suprafața sticlei, îndepărtând toate petele, murdăria și praful acumulate de-a lungul anilor.

Perie pentru jaluzele

ELECOOL Window Blind Brush Dust Cleaner (preț 6,99 USD)

Curățarea între fiecare element individual al jaluzelelor este obositoare. Aceste perii de curățat din microfibră dovedesc că nu este nevoie să investiți foarte mulți bani pentru a economisi timp. Aparatul poate fi folosit atât gol, pentru o curățare uscată, sau puteți adăuga apă / soluție de curățat pentru o curățare suplimentară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here