Compania ICE a anunțat recent, în cadrul unei declarații de presă, formarea ICE Robotics, o divizie internațională complet nouă.

Divizia ICE Robotics este axată pe reducerea sarcinilor repetitive a profesioniștilor din domeniul curățeniei prin implementarea de echipamente de curățare autonome și tehnologii conexe. Aceasta este o companie globală și independentă de robotică și un furnizor de soluții integrate, controlată de CEO-ul Simon Chen și o echipă de lideri experimentați din industrie. Organizația are sedii regionale situate în întreaga, în țări precum Noua Zeelandă, SUA, China sau Olanda.

ICE Robotics dezvoltă, produce și implementează roboți autonomi pentru industria de curățare. La baza ofertei lor de produse se află platforma i-Synergy, care oferă date bazate pe cloud și rapoarte ale utilizatorilor care determină îmbunătățiri ale forței de muncă, a utilajelor și a desfășurării sarcinilor. i-Synergy este o unealtă foarte importantă, care îi ajută managerii de facilități să-și folosească mai bine forța de muncă și să evalueze nevoile echipamentelor de curățare.

Unul dintre primele produse ale companiei, scrubber-ul autonom RS-26 (EMMA) a fost deja introdus cu succes pe piață la nivel internațional.

Conform reprezentanților ICE Robotics, forța de muncă este încă una dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă industria de curățenie. Din acest motiv, compania lucrează pentru a promova adoptarea automatizării ca și parte a vieții de zi cu zi, extinzându-și portofoliul de produse pentru a putea deservi toate necesitățile clienților.

Pe lângă faptul că oferă produse de curățare inteligente, ICE Robotics va oferi industriei o nouă abordare de achiziție ”all-inclusive” bazată pe abonament, pentru a genera fluxuri de numerar mai bune pentru clienți, oferindu-le în același timp acces la cele mai avansate tehnologii și software-uri de navigare. Prin achiziționarea unui abonament, clienții vor putea închiria tehnologiile necesare pentru a-și spori eficiența forței de muncă prin utilizarea celor mai actualizate produse pentru proiectele lor de curățenie, asigurând în același timp un grad ridicat de flexibilitate pe măsură ce nevoile personalului de curățenie se schimbă. Acest model de achiziție all-inclusive va elimina, de asemenea, costurile imprevizibile de întreținere asociate cu deținerea unei flote de echipamente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here