Cărucioarele de salubritate devin din ce în ce mai populare la nivel mondial, potrivit unui raport al firmei de informații de piață Fact.MR.

Raportul, care vizează evoluția cărucioarelor de salubritate din 2018 până în 2028, spune că popularitatea crescută a cărucioarelor de salubritate se datorează în parte creșterii industriei ospitalității, care folosește acest tip de utilaje pentru a transporta consumabilele de curățenie. Raportul indică faptul că cererea crescută de cărucioare de curățenie este, de asemenea, determinată de industria de servicii medicale și de servicii alimentare.

Potrivit studiului realizat de Fact.MR, piața cărucioarelor de salubritate este „foarte fragmentată”, deoarece procesul de fabricare a acestor articole este simplu. Creșterea pieței este împiedicată un pic de faptul că există alternative la acest tip de produse. Cu toate acestea, multifuncționalitatea cărucioarelor – pot fi utilizate într-o mare varietate de industrii – este favorabilă unei piețe aflată în creștere.

Raportul sugerează, de asemenea, că programele care vizează curățarea orașelor și localităților mai mici, precum cele din India, vor crește cererea pentru cărucioarele de salubritate.

Acest tip de produse au, cel mai frecvent, o capacitate colectare de 15, 20, 25 sau 30 de galoane de deșeuri. În mod normal, ele sunt fabricate din oțel, aluminiu sau plastic.

Pentru mai multe informații și pentru a consulta raportul complet, accesați site-ul celor de la FactMR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here