Sustenabilitatea este una dintre principalele priorități ale majorității industriilor din ziua de azi, iar, în acest context, compania 3M prioritizează dezvoltarea de produse cu atribute durabile.

Acest efort a dus la apariția a doua pad-uri de podea produse de compania 3M care au primit certificarea Green Seal de inovație a mediului în conformitate cu standardul GS-20, care recunoaște produsele ce reduc semnificativ impactul asupra mediului prin inovația produsului.

Aceste noi pad-uri de podea certificate includ 3M Red Buffer Pad 5100 și 3M TopLine Autoscrubber Pad 5000.

Potrivit managerului de marketing al diviziei de pad-uri de podele din cadrul 3M, compania se străduiește să dezvolte produse care nu numai ajută la sporirea productivității clienților, ci și să își susțină obiectivele de sustenabilitate și să minimizeze impactul global asupra mediului, prin adăugarea a încă două floor pad-uri la portofoliul lor certificat Green Seal GS-20, crescând oferta de produse certificate.

Alăturându-se portofoliului deja existent de opt pad-uri de podea 3M și Scotch-Brite certificate anterior, aceste produse oferă utilizatorilor beneficii pentru sustenabilitate, printre care se numără:

  • Funcționalitate îmbunătățită la utilizarea inițială și mid-life, dar și și durabilitate îmbunătățită, ceea ce înseamnă că acestea își fac treaba mai repede sau necesită mai unități pentru a finaliza sarcina de-a lungul timpului.
  • Pad-urile de podea sunt produse într-o facilitate „zero-landfill”, ceea ce duce la reducerea deșeurilor care ajung la groapa de gunoi. În plus, deșeurile create în timpul procesului de fabricație sunt refolosite sau reciclate.
  • Pad-urile de podea produse cu rășini pe bază de apă sau conțin cel puțin 50 la sută materiale reciclate după consum.
  • Ambalaje care sunt 100% reciclabile și realizate cu conținut reciclat în procent de 50 până la 100 la sută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here