Sursa foto: Fluke

Furnizorul de instrumente de testare electronică și software Fluke și-a revitalizat întreaga linie de camere termice industriale, incluzând acum mai multe caracteristici premium pentru fiecare model, oferindu-i astfel clientului o valoare mai mare. De asemenea, acest lucru a permis companiei să reducă numărul de camere pe care le are în ofertă, pentru a simplifica procesul de cumpărare.

Aceste camere Fluke au un design optim, menit să le permită profesioniștilor din industrie să depisteze, să evalueze și să rezolve cu ușurință și în siguranță probleme critice, înainte ca acestea să cauzeze defecțiuni ale activelor, devenind astfel foarte costisitoare sau chiar dezastruase pentru facilitate.

Camera termală de buzunar PTi120

Aparatul de imagistică termală PTi120 de la Fluke oferă o cameră termică de dimensiuni mici, care rezistă la murdărie și umiditate. Posibilitatea de a supraviețui unei căzături de la un metru înălțime le oferă tehnicienilor industriali o soluție durabilă pentru scanarea rapidă a temperaturii echipamentelor electrice, a pompelor, a motoarelor, a sistemelor de construcții, a instalației de climatizare și a echipamentelor de control al proceselor, astfel încât aceștia să poată verifica apariția punctelor fierbinți sau reci, care sunt indicatori timpurii ai potențialelor probleme.

Dimensiunea reusă și designul industrial robul, alături funcția Fluke Connect Asset Tagging și tehnologia IR-Fusion îi oferă device-ului o funcționalitate foarte diversificată. Fluke Connect Asset Tagging elimină necesitatea de sortare și organizare a imaginilor în infraroșu prin simpla scanare a codului QR sau a codului de bare al activului. Display-ul tactil oferă tehnologia IR-Fusion, care îmbină o imagine vizibilă cu o imagine infraroșie, prin simpla glisare a degetului pe ecran.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here