Sistemele Trane® Zoned Rooftop (ZRS) sunt pre-proiectate pentru a oferi un confort superior, cu control pentru una sau mai multe zone, gestionarea sistemului de la distanță pe bază de aplicații și eficiență energetică maximă – toate la un preț accesibil. Proprietarii de clădiri mici se pot bucura acum de confortul controlat de care beneficiază facilitățiile mai mari, cu opțiuni rentabile pentru a crește confortul și eficiența, simplificând în același timp întreținerea. ZRS combină unități de acoperiș Trane® Precedent® sau Voyager®, unități terminale VAV, Tracer® Concierge ™, panourile de control ale sistemului și controalele wireless Air-Fi® în sisteme pre-proiectate, ceea ce face ca funcționalitatea avansată să fie accesibilă și ușor de utilizat. Conectivitatea pentru clădiri mici oferă o soluție de sistem integrată care permite managerilor de facilități să atingă un management superior al confortului. Prin capacitățile de monitorizare locale și de la distanță, acest sistem ușor de operat oferă funcții mai ample de urmărire și monitorizare, care ajută la creșterea eficienței energetice și a economiilor de costuri.

Confort superior

Sistemele de acoperiș Trane Zoned sunt disponibile în configurații cu o singură sau mai multe zone și asigură un control rentabil al confortului pentru diferite zone ale clădirilor comerciale ușoare, cu nevoi diferite. Sistemele Zoned Rooftop asigură controlul individual al zonelor de confort în întreaga clădire, oferind ocupanților diferite niveluri de confort, în funcție de utilizarea specifică a camerelor. Când este asociat cu Trailer Concierge, sistemul oferă beneficiile complete ale unui sistem de automatizare a clădirilor – fără complexitatea acestuia. Această soluție depășește gestionarea confortului în camerele individuale, dar are, de asemenea, capabilități avansate pentru gestionarea sistemului în mai multe zone, lucru care optimizează performanțele pentru o funcționare mai eficientă și fără griji.

Eficiența energetică excepțională

Trane ZRS profită de cele mai noi tehnologii pentru îmbunătățirea confortului și creșterea eficienței în clădirile mici. Unitățile de acoperiș Trane sunt disponibile într-o serie de niveluri de eficiență, pentru a corespunde obiectivelor dumneavoastră bugetare și de energie. Sunt disponibile tehnologii cu viteză variabilă pentru a regla turația compresorului și a ventilatorului, astfel încât să se potrivească, mai precis, cu cerințele de încărcare. Acest lucru îmbunătățește confortul în spațiul respectiv, reducând în același timp consumul de energie. ZRS oferă, de asemenea, ventilație integrată controlată la cerere și răcire fără economizator, reducând în continuare consumul de energie. Pentru a valorifica pe deplin beneficiile de performanță oferite de aceste tehnologii avansate, controlul integrat al sistemului este o parte vitală a soluției. Sistemul Tracer Concierge oferă strategii avansate de optimizare pentru a reduce consumul de energie, îmbunătățind în același timp confortul ocupanților și este suficient de inteligent pentru a vă informa când serviciul este necesar, pentru a menține performanța energetică.

Sistemul Tracer Concierge oferă o modalitate accesibilă proprietarilor de clădiri de a obține automatizarea simplificată a clădirilor pentru facilitatea lor, ceea ce duce la îmbunătățirea confortului și a performanței cu costuri de operare reduse. Sistemul Tracer Concierge are capacități mai avansate decât simpla administrare a camerelor individuale, rulând sisteme de climatizare și sisteme de iluminare simple și inteligente, dintr-o interfață intuitivă. Cu ajutorul capacităților sale de descoperire automată și configurare, panoul de control al sistemului Tracer Concierge preambalat permite instalarea mai ușoară și mai rapidă. Aceasta include o interfață de operare intuitivă, ușor de utilizat pe un ecran tactil de 10 inch, împreună cu aplicații mobile care permit utilizatorului sau furnizorului de servicii să gestioneze clădirea de oriunde.

Interfața de control intuitivă ușurează:

  • Reglarea valorilor de referință
  • Modificările de program
  • Menținerea confortului ocupanților
  • Suprascrierea sistemului după orele de lucru
  • Gestionarea eficienței energetice
  • Accesarea de la distanță în orice moment
  • Controlul termostatului

Ușor de funcționat

Unitățile de acoperiș ambalate asigură răcirea, încălzirea și ventilația într-un singur echipament, simplificând instalarea și întreținerea sistemului. Trane ZRS utilizează componente pre-proiectate și controale instalate din fabrică, care sunt gândite să lucreze împreună, contribuind la instalarea și funcționarea la timp și în buget, economisind timp și bani proprietarilor de clădiri. Sistemele folosesc componente cunoscute și sunt ușor de reconfigurat, în cazul în care utilizarea spațiului se schimbă în viitor. Cu ajutorul comenzilor wireless Air-Fi, firele dintre controlerele echipamentelor și senzorii de zonă, precum și firele dintre echipamente și controlerele de sistem sunt eliminate, ceea ce duce la o flexibilitate crescută. Respectarea standardelor ANSI / ASHRAE 125-2016 (BACnet® / Zigbee®) permite monitorizarea și controlul wireless sigur și fiabil a sistemelor comerciale de construcții. Wireless Comm se conformează, de asemenea, standardului IEEE 802.15.4, care vă asigură că sistemul dumneavoastră de comunicații BAS wireless va coexista în mod fiabil cu alte sisteme wireless, inclusiv Bluetooth® și Wi-Fi ™. Adăugarea sau mutarea controlerelor, a senzorilor de zonă și a altor dispozitive la o dată ulterioară, poate fi ușoară și accesibilă, deoarece sistemul securizat este construit pe o platformă care acceptă standarde deschise.

Trane ZRS oferă clădirilor mici conectivitatea de care au nevoie, oferind un sistem pre-proiectat compatibil cu portofoliul complet de unități comerciale ușoare Trane și susținut de expertiza inginerilor Trane.

Pentru mai multe informații despre Trane ZRS, accesați trane.com, descărcați Overnight Expert sau contactați reprezentantul local de vânzări Trane Commercial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here