Sistemul de gestionare computerizată a întreținerii (CMMS) / sistemul de management integrat al locului de muncă (IWMS) Axxerion este acum integrat cu platforma de mesagerie bazată pe cloud Twilio, pentru a le permite profesioniștilor de facilități și de întreținere, tehnicienilor și furnizorilor externi să răspundă comenzilor de lucru și să comunice eficient starea fiecărui proiect.

Axxerion

Sistemul de gestionare computerizată – pe bază de cloud – a întreținerii în facilități Axxerion by Spacewell este utilizat pentru a gestiona operațiunile reparații și mentenanță, precum și cheltuielile de capital. Sistemul poate gestiona volumul de muncă pentru tehnicienii interni, precum și munca oferită furnizorilor de servicii și comercianților.

Pentru a ușura viața tehnicienilor, Axxerion oferă un portal CMMS disponibil pe laptop, tablete și telefoane inteligente. Acest portal este conceput pentru a simplifica și ușura considerabil sarcina tehnicienilor de a efectua check-in-urile sau check-out-urile și să stabilească în mod corespunzător starea comenzii de lucru, cum ar fi „part on order”, „work in progress”, etc. Sistemul recunoaște un tehnician desemnat prin ID-ul său și ID-ul comenzii de lucru.

Twilio

Twilio este o platformă bazată pe cloud pentru configurarea mesajelor interactive prin răspuns vocal (IVR) și a mesajelor interactive prin SMS. Twilio găzduiește logica de ramificare pe baza răspunsurilor și oferă o varietate de opțiuni pentru configurarea condiționărilor. De asemenea, dispune de instrumente pentru comunicarea interactivă cu alte sisteme.

Integrarea Axxerion / Twilio

Axxerion este acum integrat perfect cu Twilio pentru a oferi următoarele facilități:

Răspuns vocal interactiv (IVR) pentru tehnicieni, comercianți și furnizori de servicii care răspund la comenzile de lucru CMMS
Mesaje text (SMS) interactive pentru a răspunde comenzilor de lucru
Comunicările IVR și SMS sunt complet integrate cu fluxul de lucru Axxerion, care facilitează participarea oricărei activități CMMS folosind un dispozitiv mobil sau un laptop de oriunde. Tot istoricul și traseele de audit sunt înregistrate în sistem. Aprobările și notificările prin e-mail sunt compatibile cu funcțiile IVR și SMS. Separat, Axxerion detectează și înregistrează locațiile GP pentru toate activitățile din ordinele de lucru.

Axxerion este foarte configurabil și poate adapta procesul IVR și SMS pentru fiecare client, după cum este necesar, ca parte a implementării lor.

Pentru mai multe informații, vizitați site-urile web Axxerion și Twilio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here