Furnizorul de sisteme de monitorizare și sincronizare a ceasurilor Primex a anunțat recent lansarea OneVue Notify, soluția de mesagerie vizuală și de alertă critică a companiei. Un instrument ușor de utilizat pentru sistemele din domeniile de educație și sănătate, precum și pentru întreprinderi, platforma integrată OneVue le permite administratorilor și directorilor să-și sincronizeze comunicațiile critice și să trimită mesaje rapid în caz de urgență.

Utilizând un ecosistem expandabil de panouri de mesaje, emițătoare și software bazat pe cloud, OneVue este capabil să trimită alerte importante atât prin semnale vizuale cât și auditive.

Ca platformă integrată, OneVue sincronizează ceasurile și InfoBoards (care vin în trei dimensiuni: mare, medie și mini) de pe raza unei clădiri sau a unui întreg campus. Tehnologia emițătorului de 72 MHz permite semnalelor să parcurgă distanțe mai mari, de până la o jumătate de milă, fără a fi limitate la nici o interferență prin procesul de licențiere FCC. OneVue poate fi integrat și cu instrumentele de comunicare deja existente, inclusiv adrese publice (PA), paging și alte sisteme de mesagerie.

În plus, clienții care folosesc versiuni anterioare ale transmițătorului pot face upgrade la un nou transmițător OneVue Sync pentru a profita din plin de panourile de mesaje, în timp ce continuă să folosească ceasurile existente. Software-ul OneVue simplifică procesul de gestionare și le permite utilizatorilor să opereze sistemul de pe orice dispozitiv cu un browser web și să acceseze date în timp real, prin capacități de raportare personalizate.

Ecosistemul OneVue funcționează într-o gamă largă de scenarii, de la unități școlare mai mici până la universități mari, sisteme spitalicești și afaceri de toate dimensiunile. Platforma poate fi folosită pentru a trimite alerte într-o varietate de situații de urgență, inclusiv evenimente meteorologice extreme, incendii și situații de atac armat. De asemenea, acesta poate transmite și mesaje obișnuite, de zi cu zi, legate de mementouri privind programări și evenimente speciale. Controllerul PrimexEVENT Bell utilizează puterea unui sistem PA existent pentru a declanșa o serie de modele de sonerii standard sau personalizate.

Pentru mai multe informații despre OneVue Notify InfoBoards, vizitați site-ul web Primex. Compania oferă soluții pentru automatizarea și menținerea conformității instalațiilor, creșterea eficienței, sporirea siguranței și reducerea riscurilor pentru organizațiile întreprinderilor de pe piețele de sănătate, educație, producție și chiar pentru instituții guvernamentale. Primex oferă platforme care utilizează infrastructura de rețea existentă a unei instalații, pentru automatizarea, monitorizarea, documentarea și raportarea activităților esențiale desfășurate de personalul FM, inclusiv sincronizarea timpului, monitorizarea mediului, a temperaturii și a evenimentelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here