Layer App le oferă acum managerilor de facilități (FM) o modalitate și mai rapidă de a-și digitaliza fluxurile de lucru FM cu noi șabloane de proiecte pre-configurate. Fiind una dintre cele mai noi platforme computerizate de gestionare a mentenanței (CMMS) de pe piață, Layer este un CMMS extrem de flexibil și prietenos, considerat drept unul dintre primele sisteme FM care se integrează direct cu software-ul de modelare a informațiilor din clădiri (BIM).

Interfața complet personalizabilă a platformei Layer îi ajută pe administratorii de facilități și proprietarii de clădiri să adapteze și să îmbunătățească fluxurile manuale specifice la un format digital. Noile șabloane de proiect vor permite utilizatorilor să adopte și să implementeze CMMS-ul și mai rapid pentru fluxurile de lucru FM populare, cum ar fi comenzile de lucru, gestionarea activelor și inspecțiile de conformitate.

Deoarece pandemia COVID-19 a scăzut numărul persoanelor din echipele FM și a făcut ca menținerea facilităților în siguranță și curate prin comunicarea tradițională în persoană să fie o adevărată provocare, digitalizarea fluxurilor de lucru FM va fi esențială pentru gestionarea echipelor de facility management de la distanță, fără contact, notează compania.

Noile șabloane ale fluxului de lucru FM ale platformei Layer, împreună cu instrumentele de comunicare în grup ale aplicației și integrarea BIM sunt concepute special pentru a ajuta echipele FM să lucreze eficient în jurul unei surse digitale, care nu se bazează pe servere de fișiere sau de contact personal, ajutând totodată la păstrarea distanțării sociale care, în această perioadă, este impusă în multe locuri din lume.

Compania Layer spune că software-ul său a apărut ca o încercare de a crea cel mai flexibil și mai ușor de utilizat CMMS pentru administratorii de facilități și proprietarii de clădiri, care să aibă grijă de întregul ciclu de viață al clădirii. Funcțiile includ formulare personalizate, marcare PDF / DWG in-app, integrare Revit și multe altele.

Noii utilizatori pot testa gratuit platforma Layer Pro timp de 14 zile. Layer oferă prețuri per utilizator, în plus față de soluțiile enterprise. Pentru a planifica o demonstrație și pentru a vizualiza lista completă de caracteristici și prețuri, accesați site-ul Layer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here