Pe măsură ce întreprinderile din întreaga lume revin la activitate după carantina cauzată de pandemia COVID-19, LG Business Solutions USA și-a extins suita de Health Protocol Solutions, introducând noi pachete de semnalizare digitală care le pune la dispoziție companiile platforme atrăgătoare pentru a oferi informații, îndrumare, orientare și experiențe interactive. Furnizorul de afișaje digitale de semnalizare LG s-a asociat cu alți furnizori de tehnologie pentru a oferi o serie de opțiuni noi, inclusiv chioșcuri Wellness, sisteme de gestionare a ocupării, soluții portabile cu baterii și chiar afișaje de semnalizare digitală Interactive Contactless.

Soluții de chioșcuri Wellness

Noile stații de Wellness sunt o soluție ideală pentru a oferi informații, echipamente de sănătate și liniște sufletească clienților, personalului sau vizitatorilor din orice tip de mediu fizic. Sistemul vertical, dreptunghiular, include un Scanner Termic Integrat pentru citirea temperaturii, cu un display LG digital WebOS Signage de 22 sau 32 inch pentru afișarea informațiilor despre sănătate.

Sistemul dispune de un dispenser de dezinfectant pentru mâini activat de senzori de mișcare, dar și sloturi pentru cutii de mănuși sau măști. Mai mult, dispozitivul monitorizează câte persoane folosesc dezinfectantul. Fiind o soluție compactă, integrală, nu sunt necesare componente suplimentare.

Soluții de gestionare a ocupării

Multe magazine de vânzare cu amănuntul și spații publice au început să monitorizeze ocuparea spațiului în timp real pentru a respecta politicile locale și interne de distanțare socială. Noile soluții de gestionare a ocupanței care integrează afișajele LG pot reduce volumul de muncă al personalului urmărind automat momentul în care clienții intră și ies din clădiri, oferindu-le în același timp îndrumări persoanelor care intră. Acest lucru elimină necesitatea de a amplasa angajați umani în imediata apropiere a fiecărei intrare pentru a monitoriza clienții. În centrul sistemelor de monitorizare se află display-uri LG de 49 și 55 inch, combinate cu un Player Media separat care ajută la gestionarea fluxului de persoane informând clienții privind timpii de așteptare și gradul de ocupare a magazinelor.

Pentru toaletele intens traficate din centrele de tranzit sau locurile publice, o nouă soluție SmartRestroom informează utilizatorii privind gradul actual de ocupare și de curățare a băilor. Sistemul folosește senzori externi și platforma WebOS Signage a celor de la LG pentru a detecta și transmite în mod automat informațiile despre ocupație către personal printr-o alertă Push atunci când este necesară o curățare. Sistemul este construit în jurul unui ecran LG de 32 inch care se montează în afara intrării în baie.

Soluții de protocol de sănătate / semnalizare de conformitate

Administratorii de proprietăți și proprietarii de magazine de retail, spații de ospitalitate, școli și universități, împreună cu alte facilități comerciale și instituționale, sunt preocupați de reglementările locale și politicile corporative aflate în continuă schimbare, experimentează noi machete și fac tot posibilul pentru a-i face pe clienți și vizitatori să se simtă în siguranță și informați. În această perioadă, semnalizarea digitală omniprezentă este crucială pentru a comunica în mod clar regulile și a limita interacțiunea personalului cu clienții, indiferent dacă semnalele sunt amplasate pe ferestrele exterioare, pe culoare,   într-un registru sau oriunde altundeva.

Pentru a oferi cât mai multă flexibilitate și comoditat, soluția de afișare Portable A-Frame Display Solution combină un display WebOS Signage de 32 inch, o baterie On-Board opțională sau fie o bază pliabilă fie o bază de rulare pentru a permite relocarea la un moment dat. Ecranul LG este montat vertical pentru a se potrivi cu lățimea bazei și a permite plasarea neintruzivă în zonele de trafic de picioare.

Pentru nevoi de mai mare anvergură, LG a lansat o serie de soluții standard și cu luminozitate ridicată, disponibile în dimensiuni de afișare de 49 și 55 inch, completate cu un coș Peerless-AV SmartMount Flat Panel pentru o amplasare simplă și flexibilă.

Soluții Interactive Contactless

LG a lansat și o serie de soluții contactless pentru display-urile interactive din spațiile publice. Atfel, clienții pot utiliza afișajele interactive fără a folosi ecranul tactil, prin soluții care permit clienților să primească conținut digital pe ecrat prin conexiuni de pe dispozitive mobile sau utilizând comenzi vocale. Cu ajutorul soluțiilor interactive contactless, întreprinderile pot continua să favorizeze interacțiunile strânse cu clienții, arătându-și totodată angajamentul de a oferi experiențe de cumpărături sănătoase și sigure. Pachetele sunt personalizabile, construite în jurul oricărui display LG Signage pentru a se potrivi nevoilor specifice.

Pachetele de semnalizare digitală Health Protocol Solutions ale celor de la LG sunt disponibile acum prin intermediul unor parteneri selecți de distribuție LG Business Solutions. Pentru a afla mai multe, accesați site-ul web LG Business Solutions USA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here