iOFFICE, un furnizor de soluții digitale de experiență la locul de muncă, a anunțat că a achiziționat Hippo CMMS, un furnizor de programe de gestionare a activității și întreținerii preventive. Această mișcare extinde și mai mult sfera soluțiilor inteligente bazate pe cloud a companiei iOFFICE și extinde suita sa de tehnologie digitală, pentru a răspunde tuturor nevoilor ale săi privind gestionarea locului de muncă și a forței de muncă de mâine.

Achiziția de către iOFFICE a software-ului de gestionare a întreținerii computerizate Hippo consolidează angajamentul companiei de a ajuta organizațiile să își consolideze investițiile în activele lor fizice, să conducă decizii de afaceri pozitive prin soluții bazate pe date și să continue simplificarea și îmbunătățirea experiență angajați.

Fondată în 2004 în Winnipeg, Canada, Hippo CMMS a ajuns să devină un lider în industria de gestionare a activelor și oferă soluții software de gestionare a mentenanței care se pretează afacerilor de orice dimensiune. Hippo deservește peste 1.200 de clienți, având un total de peste 32.000 de utilizatori activi în mai multe industrii, inclusiv nume sonore precum Rolls-Royce, echipa de baschet Clippers din Los Angeles și Planet Fitness. Software-ul companiei oferă funcții esențiale care ajută managerii de facilități (FM) să gestioneze, să organizeze și să urmărească operațiunile lor de întreținere.

iOFFICE le oferă liderilor de la locul de muncă al întreprinderilor platforma SaaS, instrumente mobile și analitice care pot simplifica operațiunile de management al facilităților (FM), îi pot împuternici pe angajați și pot crește productivitatea la locul de muncă. Platforma iOFFICE se conectează cu ușurință la suita HUMMINGBIRD a companiei de soluții digitale centrate pe angajați și la iOFFICE MARKETPLACE, o colecție verificată de parteneri critici ai aplicațiilor la locul de muncă. Acest lucru le permite organizațiilor să își optimizeze locul de muncă în timp ce își eficientizează stiva tehnologică.

De la achiziția companiei de către Waud Capital, iOFFICE a înregistrat o creștere semnificativă în ceea ce privește soluțiile sale software de la locul de muncă. Achiziția Hippo va continua să sprijine această creștere și le va permite clienților corporativi ai iOFFICE să abordeze nevoile lor în extinderea locului de muncă, a forței de muncă și a menținerii activelor direct dintr-o aplicație bazată pe cloud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here