Când timpul este limitat și carpeta încăperii dumneavoastră este foarte murdară, aveți nevoie de mai mult decât un aspirator obișnuit cu funcție de extragere. Aveți nevoie de o mașină care pătrunde rapid în profunzimea covorului – pentru o curățare minuțioasă și care usucă rapid.

Aici intervine extractorul (aspirator cu funcție de spălare) de covoare Sanitaire® RESTORE ™. Această mașină de calitate comercială are o arie de curățare cu o lățime de aproximativ 30 de centrimetri, permițându-vă astfel să curățați holuri, săli de clasă, camere pentru pacienți sau orice alt tip de încăpere, în jumătate din timpul pe care îl necesită aspiratoarele similare. Peria sa mare rotativă pătrunde în fibrele de covor pentru a extrage murdăria adânc imprimată. De asemenea, datorită faptului că extractorul și usucă fibrele covoarelor sau mochetelor în timp ce este utilizat, personalul dumneavoastră de curățenie își poate termina treaba foarte rapid, reducând considerabil timpul de oprire a activității din facilitatea dumneavoastră.

Eficiența și eficacitatea sunt îmbunătățite prin versatilitate, susține compania: un furtun de aproape 2.8 metri, cu un cap de curățare de 15 centimetri lățime, permit o curățare verticală și acces în zonele greu accesibile, fără a fi nevoie să vă opriți și să utilizați un alt echipament separat. De asemenea, extractorul de covoare RESTORE ™ include și două sticle de 230 de mililitri de soluție Ultimate Cleaner cu Oxy.

Pentru a afla mai multe despre extractorul de covoare RESTORE ™, vizitați site-ul companiei Sanitaire®.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here