Codrin Apostol - Executive Director Global Vision

După preluarea în administrare a hotelului Courtyard by Marriott, Global Vision se va ocupa și de întreținerea Moxy, cel mai nou hotel din Centrul Vechi

Global Vision, compania de Servicii Integrate de Real Estate fondată de Sorin Preda în urmă cu 16 ani, continuă expansiunea și în segmentul de Facility și Property Management și adaugă în portofoliul de administrare și întreținere cel mai nou hotel din Centrul Vechi: Moxy Bucharest Old Town, operat de Apex Alliance Hotel Management.

Codrin Apostol, Executive Director Global Vision

Suntem bucuroși că extindem colaborarea cu Apex Alliance printr-un nou contract, de data aceasta pentru brand-ul Moxy – hotelul pe care compania lituaniană îl va deschide vara aceasta, în Centrul Vechi. Și totodată, că echipele noastre își extind expertiza în segmentul de Hospitality, odată cu includerea Moxy în portofoliul de FM și Property Management al Global Vision. Avem deja un istoric, de aproape un an, de bună colaborare cu Apex Alliance Hotel Management. Din octombrie 2019 am început să furnizăm servicii de mentenanță tehnică Courtyard by Marriott, deschis în zona de business a Capitalei, pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu, Nr. 2A. Încrederea pe care Apex ne-o acordă acum, odată cu noul contract pentru Moxy este confirmarea parteneriatului solid derulat până în prezent.

Unitatea din Centrul vechi dispune de 119 camere, iar elementele de design minimalist ale lobby-ului, combinate cu spaţiile comune şi un bar central – inima hotelului, care funcţionează şi ca recepţie – promovează interacţiunea. Noul brand Marriott are ca public principal, millenials, şi a debutat în septembrie 2014, odată cu deschiderea Moxy Milan, în Italia.

Moxy by Marriott

Gerhard Erasmus, CEO Apex Alliance Hotel Management

Global Vision ne-a dovedit că este un partener de încredere, în special într-o perioadă atât de grea pentru industria hotelieră, din cauza pandemiei COVID-19. Misiunea și ambiția echipei Apex este de a opera cele mai sigure hoteluri din oraş. Iar pentru respectarea acestei promisiuni față de clienții noștri, avem nevoie de furnizori care să ne fi confirmat deja responsabilitatea și grija față de modul nostru de lucru. De aceea am cerut echipelor Global Vision să vină alături de noi și în cadrul proiectului Moxy, pentru a oferi servicii de mentenanță, întreținere și administrare, pentru cel mai recent hotel deschis de Apex Alliance, în România.

În Bucureşti, Apex Alliance mai operează hotelurile Hilton Garden Inn Old Town, Hilton Garden Inn Bucharest Airport şi Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca, iar, incluzând Moxy by Marriott, ajunge să ofere un număr total de 797 de camere în zone strategice ale oraşului.

Prin adăugarea în portofoliu a clientului Moxy Bucharest Old Town, divizia de Facility Management a Global Vision depășește suprafața de 700 de mii de metri pătrați, aflați în administrare și întreținere.
Printre clienții din portofoliul diviziei de FM a Global Vision enumerăm CBRE Global Workplace Solutions, Hagag, Allianz Partners.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here